12-pack Gul, Blå Studentdekor, Examen

41,00 kr
4.5/5
Hej alla glada föräldrar och barnkära festplanerare! Letar ni efter det där lilla extra för att piffa upp nästa familjesammankomst, firandet av en milstolpe som studenten eller bara söndagsmiddagen?
Vi har exakt vad ni behöver för att ta feststämningen till nästa nivå - vårt 12-pack livliga latexballonger kommer lysa upp varje tillfälle med sina härliga gula och blå färger! 

Varje ballong kan blåsas upp till ca 30 cm i diameter för en stor och härlig känsla. En blandning av soliga gula och himmelsblåa nyanser, perfekta för att skapa en glad och välkomnande atmosfär.

Tillverkade av högkvalitativt latex, vilket är både hållbart biologiskt nedbrytbart och bra för miljön! Idealiska för både helium och luftfyllning beroende på ditt behov. 

Snabba leveranser: 1-5 dagar med Postnord 
Trygga köp: Betala med Klarna 
Enhetsfrakt 49:-

Produktbeskrivning

Familjeglada festfixare! Ni vet när det är dags att addera lite extra färg till livets festliga tillfällen, eller hur? Kanske planerar ni en svängig studentfest, ett stort kalas för lilltjejen eller lillkillen, eller så ser ni fram emot att fira nationaldagen med stil?


Produktdetaljer:
Antal: 12-pack
Mått: 30 cm
Färg: Gul, blå
Material: Naturgummi
Tema: Studenten, Examen, Årsdag, Födelsedag, Jubileum
Produkttyp: Latexballonger


Då har vi precis vad ni behöver – ett paket med 12 pulserande ballonger; sex i solig gult och sex i himmelsblått! De här ballongerna är inte bara en fröjd för ögat, de är också otroligt slitstarka. Tillverkade av högkvalitativt latex, kan de sväva runt och förgylla vilket utrymme som helst i flera dagar. Att de är biologiskt nedbrytbara ser ni som grädde på moset för era miljövänliga festligheter.

Låt inte festen ta slut i farten – med dessa ballonger håller glädjen i sig ungefär lika länge som minnena. De är perfekta för att skapa en festlig atmosfär både inomhus och utomhus.

Möjligheterna är oändliga, och med lite fantasi kan ni omvandla er festplats till en drömvärld full av färg och under. Och det måste inte vara ett stort evenemang för att motivera att ballonger tas fram. Ibland är de små stunderna, en mysig middag, en filmmaraton med kompisarna, eller en oväntad "bara-för-att" firande, som blir mest speciella med lite extra dekoration.

PARTY-KLARA LATEX BALLONGER - Bra storlek, bra blandning på färger! 12-pack latexballonger för festliga tillfällen

GULA OCH BLÅA BALLONGER, 30 CM STORA - Ballongerna kommer i gult och blått och är 30 cm stora

SLITSTARKA OCH BIOLOGISKT NEDBRYTBARA - Tillverkade av slitstarkt och biologiskt nedbrytbart naturgummi

BALLONGER FÖR STUDENTFESTER OCH JUBILEUM - Lämpliga för studentfester, födelsedagar och andra jubileum. Ballonger är alltid ett säkert val som dekoration.

BALLONGER FÖR FESTLIG ATMOSFÄR - Kan användas för att skapa en festlig atmosfär både inomhus och utomhus Ballonger är alltid ett säkert val för dekoration.