Previous
Next

Ballonger Grön Svart Vit 24-pack

64,00 kr

Är du på jakt efter det där lilla extra för att piffa upp din fest, födelsedag eller kanske en sommarfest?

Då kanske våra heliumkvalitetsballonger är precis vad du behöver! I vår ballongmix får du ett paket med totalt 24 stycken ballonger i tre olika färger – 8 gröna, 8 svarta och 8 vita. Det är inte bara en kul mix utan även perfekt för att matcha nästan vilket partytema som helst! Oavsett om du ska ordna en cool barnkalasstämning, en stämningsfull babyshower eller bara vill ha en färgklick på din fest, har du tillräckligt med ballonger för att skapa allt från imponerande ballongbuketter till storslagna ballongbågar.

Plus, ska vi vara ärliga, vem älskar inte att ha färgglada ballonger svävandes överallt? Lägg till lite färg, några ballonger... och din fest blir så mycket roligare!

I lager

Produktbeskrivning

Ballonger Grön Svart Vit 24-pack - Ballonger för Babyshower, Barnkalas och Dekorationer.
Skapa en magisk atmosfär på din babyshower, barnkalas eller dekorera ditt hem med dessa färgglada ballonger. Med en förpackning av 24 ballonger i grönt, svart och vitt har du tillräckligt med ballonger för att göra fantastiska ballongarrangemang och ballongbågar. Dessa ballonger är tillverkade av hållbar och miljövänlig latex, så du kan fira utan att oroa dig för att skada miljön.


Produktdetaljer:    
24-pack.
Material: Latex.
Färg: 8 Grön, 8 Vit och 8 Svart.
Storlek: 30 cm (12").
100% Biologiskt nedbrytbara.
Heliumkvalitet
Går lika bra att fylla med luft som med helium (Vill du att ballongerna skall flyga krävs helium).


Använd dig av helium för att låta ballongerna flyga eller fyll dem med vanlig luft för att skapa vackra dekorationer. Häng dem i taket, gör ballongbuketter eller skapa ett imponerande ballongarrangemang. Dessa ballonger passar perfekt för babyshower, barnkalas och andra festliga tillfällen.

Med sina vackra färger i grönt, svart och vitt kommer dessa ballonger att lyfta stämningen på vilket evenemang som helst. Skapa en festlig och rolig atmosfär med hjälp av dessa praktiska och dekorativa ballonger. Beställ ditt 24-pack med ballonger idag och ge din fest den perfekta touchen av färg och glädje.


Perfekta för babyshower, födelsedagsfest eller barnkalas - Dessa gröna, svarta och vita ballonger är ett perfekt tillbehör för att skapa en festlig atmosfär på ditt barns särskilda tillfälle.
Dekorera ditt barns rum eller festlokal - Med dessa latexballonger kan du enkelt dekorera ditt barns rum eller festlokal och skapa en rolig och färgglad miljö.
Skapa imponerande ballongarrangemang eller ballongbågar - Med detta 24-pack av ballonger kan du enkelt skapa imponerande ballongarrangemang, ballongbågar eller ballongbuketter för att imponera på dina gäster.
Perfekt för temafester eller fotbollsevenemang - Dessa gröna, svarta och vita fotbollsballonger är perfekta för att skapa en festlig atmosfär på temafester eller fotbollsevenemang.
Hållbara och färgglada - Tillverkade av högkvalitativt latex, är dessa ballonger både hållbara och färgglada, vilket gör dem till ett fantastiskt val för alla typer av festligheter