Hjärtformad Folieballong - Kiss Me

41,00 kr
4.5/5
Så du letar efter något unikt och hjärtligt för att överraska din älskling? Vad sägs om att piffa upp nästa kalas eller speciell dag med något som verkligen säger "jag bryr mig" utan att behöva säga ett ord? Jag tänker på vår supercharmiga hjärtformade folieballong med orden "Kiss Me" tryckt på framsidan - snacka om kärleksfull touch!
Denna ballong är inte bara för Alla Hjärtans Dag, den är perfekt för alla festligheter där lite extra hjärta kan lyfta stämningen.
Tänk dig hur den skimrar i lampornas sken vid ett födelsedagsfirande, lyser upp en årsdag, eller bara som en spontan gest för att visa någon att du tänker på dem.
Vår "Kiss Me"-ballong är tillverkad av högkvalitativt material som håller länge, vilket innebär att dina varma känslor också kommer att hålla sig flygande högt.
Snabba leveranser: 1-5 dagar med Postnord 
Trygga köp: Betala med Klarna 
Enhetsfrakt 49:-

Produktbeskrivning

Känner du för att sätta lite extra kärleksfull stämning på ditt nästa firande? Då är vår 'Kiss Me' hjärtformade folieballong den perfekta dekorationen som kommer göra jobbet för dig! Oavsett om det är Alla hjärtans dag, ditt bröllop eller bara en dag då du vill överraska din partner med något sött och tankeväckande, så säger den här ballongen allt du behöver utan ett enda ord.


Produktdetaljer:
Antal: 1-pack
Mått: 46 cm
Färg: Vit
Material: Folie
Tema: Alla Hjärtans dag, Födelsedag, Möhippa
Produkttyp: Folieballong


Den här gulliga ballongen är vit med massor av små röda pussmunnar och texten 'Kiss Me' framträdande i centrum. Den är tillverkad av högkvalitativ folie som håller lufttrycket bra och garanterar att din ballong svävar vackert genom hela evenemanget (om du fyller den med helium). Storleken är generös, vilket gör att den är synlig och utgör en central del av dekorationen, men den är ändå lämplig nog att inte ta över helt.

Ballongen kan enkelt fyllas med helium så att den svävar himmelskt över gästerna eller med luft om du föredrar att fästa den mot en vägg som en del av en större dekorationsinstallation. För att göra intrycket ännu mer speciellt, varför inte lägga till några koordinerande band eller kombinera den med andra folieballonger för att skapa en unik ballongbukett?

Kontrastera med hjärtballonger i andra färger eller enhetliga röda latexballonger för att ge den där extra romantiska känslan. Bra att tänka på är att när du fyller ballongen med helium kommer den att sväva i ett par timmar till ett dygn beroende på omgivningens temperatur och höjd över havet. För att maximera svävtiden är det bra att fylla ballongen nära tidpunkten för evenemanget.


KÄRLEKSFULL STÄMNING MED 'KISS ME' FOLIEBALLONG - 'Kiss Me' hjärtformad folieballong är idealisk för att skapa en kärleksfull stämning vid firanden som Alla hjärtans dag, bröllop eller överraskningar för din partner

KISS ME BALLONG I VIT FOLIE MED RÖDA PUSSMUNNAR - Ballongen är vit med röda pussmunnar och texten 'Kiss Me', tillverkad av högkvalitativ folie som håller luft eller helium länge

KAN FYLLAS MED HELIUM ELLER LUFT - Måttet på ballongen är 46 cm och den kan fyllas med helium för att sväva eller med luft för att fästas mot en vägg

SKAPA PERSONLIG DEKORATION MED BALLONGER - Kan kombineras med andra ballonger och band för att skapa en personlig dekoration eller ballongbukett

KÄRLEKSFULLT BUDSKAP MED FOLIEBALLONG HJÄRTA - Folieballong formad som ett hjärta med texten 'Kiss Me'. Ett enkelt och effektivt sätt att säga det du kanske inte vågar till din käraste.