100-Pack Rosa & Vita Latexballonger 30cm

237,00 kr
4.5/5

Gör varje fest till en oförglömlig upplevelse med vårt 100-pack skimrande latexballonger, perfekta för att skapa en magisk atmosfär vid alla sorters firanden.

Dessa högkvalitativa ballonger, tillgängliga i en harmonisk blandning av rosa och vitt, är inte bara en fröjd för ögat utan också 100% biologiskt nedbrytbara, vilket gör dem till ett miljövänligt val för ditt nästa evenemang.

Med en imponerande diameter på 30 cm blir de en viktig del av dekorationen, oavsett om det är en födelsedagsfest, bröllop, studentfirande eller en mysig grillkväll med vänner.

Oavsett festtema – från nyårsfiranden till halloweenpartyn och babyshowers – kommer dessa ballonger garanterat att lägga till det där lilla extra och göra ditt evenemang extra speciellt.

Snabba leveranser: 1-5 dagar med Postnord 
Trygga köp: Betala med Klarna 
Enhetsfrakt 49:-

Produktbeskrivning

Låt kalaset börja med skimrande latexballonger som håller stämningen på topp från start till slut! Dessa 100-pack ballonger är inte bara av mycket bra kvalitet, de är också otroligt mångsidiga - fyll dem med luft och skapa en magisk atmosfär eller låt dem sväva högt med helium för en effekt som tar festen till nya höjder.


Produktdetaljer:
Antal: 100-pack
Mått: 30 cm
Färg: Rosa, vit (50 av varje)
Material: Naturgummilatex
Tema: Årsdag, Födelsedag, Möhippa bröllop
Produkttyp: Latexballonger
100% Biologiskt nedbrytbara


Med en diameter på hela 30 cm skapar dessa ballonger ett imponerande intryck, oavsett om det gäller rosa ballonger som sprider söta vibbar eller vita ballonger som ger en elegant touch. Tänk dig dessa ballonger som svävar över buffébordet på födelsedagsfesten, välkomnar gästerna vid en student- eller examensfest, eller skapar en festlig atmosfär vid ett grillparty.

För festliga högtider som nyår, jul och nationaldag blir dessa ballonger en kärnpunkt i dekorationen. Läskiga halloweenpartyn och kärleksfulla bröllop - dessa ballonger passar in varenda gång! Och när det är dags för en babyshower kan du vara säker på att dessa ballonger blir en söt och charmig detalj som bidrar till en minnesvärd dag.

Dessutom kan du lägga till en personlig touch genom att använda dessa ballonger för att skapa kreativa dekorationer. Fäst dem på ballongpinnar för att göra iögonfallande centerpieces, eller kombinera dem med andra ballonger.

100-PACK LATEXBALLONGER HÖJER KALASSTÄMNINGEN - Kalaset börjar med skimrande latexballonger i ett 100-pack som håller stämningen hög

BALLONGER FÖR LUFT ELLER HELIUM FÖR EFFEKTER - Ballongerna är mångsidiga och kan fyllas med luft eller helium för att skapa olika effekter

50 ROSA OCH 50 VITA BALLONGER, 30 CM - Innehåller 50 rosa och 50 vita ballonger med en diameter på 30 cm, tillverkade av naturgummilatex

100% BIOLOGISKT NEDBRYTBARA FESTDEKORATIONER - Passar för olika tillställningar som årsdagar, födelsedagar, möhippor och bröllop och är 100% biologiskt nedbrytbara

PERSONLIGA DEKORATIONER FÖR TEMAFESTER - Kan användas som dekoration för olika temafester och personliggöras genom kreativa arrangemang