Ballonger Party Födelsedag Grön Latex 24-pack Festballonger Premium

64,00 kr
4.5/5
En mix av ballonger som är en mycket stilfull festdekoration på olika tillställningar så som svensexan, bröllopet eller annat festligt tillfälle.
Snabba leveranser: 1-5 dagar med Postnord 
Trygga köp: Betala med Klarna 
Enhetsfrakt 49:-

Produktbeskrivning

Oavsett om du letar efter en komplett ballonguppsättning för din födelsedagsfest eller bara några extra ballonger för att skapa en fantastisk dekoration, är dessa ballonger det perfekta valet. 
Tillverkade av högkvalitativ latex och med en rad olika användningsområden, är dessa ballonger ett måste för alla som vill ha en riktigt lyckad fest!

Produktdetaljer:
Antal: 24-Pack
Mått: 30 cm
Färg: Grön
Material: Latex
Tema: Party födelsedag
Produkttyp: Ballonger
Biologiskt nedbrytbaraSnygg ballonguppsättning till födelsedagen! Fantastiska ballonger att överraska med. Stora, hållbara ballonger med fin lyster! Perfekt för fester med ett grönt tema. Ingen fest utan ballonger! 
Givetvis kommer de ta feststämningen till topp! Inget är så festligt som ballonger! Går att använda till nästan varje festlighet. Snygg ballonguppsättning till födelsedagen!
Snygga ballonger för bröllop eller andra evenemang. Välj ett tema och sätt upp ballonger som passar, vilket rum som helst blir ett coolt festparadis. Fylla hela rummet med gröna ballonger! 
Höj kalasstämningen i rummet med snygga ballonger! De kommer bli så vackra och ge festlokalen en snygg och lyxig känsla. Gör dig redo för en maxad fest med dessa läckra ballonger.
Ballong som höjer nivån på vilket kalas som helst. Skapa en ballongbukett eller någon annan festlig ballongdekoration som passar just din fest.