Ballongpump Manuell Osorterade Färger - Snabb och enkel uppblåsning av ballonger

89,00 kr

Prisvärd och praktisk stor ballongpump som passar utmärkt för att blåsa upp all sorts ballonger, inklusive folieballonger, siffer och bokstavsballonger. Men även till badleksaker och madrasser. Dubbelverkande handpump som pumpar luft åt båda hållen.

I lager

Produktbeskrivning

Ballongpump Manuell Osorterade Färger är den perfekta lösningen för att snabbt och enkelt blåsa upp ballonger. Med denna handhållna pump kan du enkelt pumpa upp ballonger i olika storlekar och former. Den tvåvägs dubbelverkande funktionen gör att du kan blåsa upp ballongerna både när du trycker ner och drar upp pumpen, vilket gör att uppblåsningen går snabbare och mer effektivt.

Produktspecifikationer
Antal: 1 styck
Mått: 30 x 6 cm
Färg: Osorterade färger
Material: Plast
Tema & tillfälle: Fest, kalas
Produkttyp: Ballongpump
Kan användas till de flesta ballonger men även till badleksaker och madrasser.

Din bästa vän på barnkalaset!


Obs! Färg kan ej väljas vid köp.

Pumpen är ergonomiskt designad med ett utmärkt grepp, vilket gör den bekväm att använda under längre perioder. Den är tillverkad av högkvalitativt ABS-material som garanterar hållbarhet och långvarig användning. Den är också lätt och kompakt, vilket gör den enkel att bära med dig överallt.

Med Ballongpump Manuell Osorterade Färger sparar du tid och ansträngning jämfört med att blåsa upp ballonger för hand. Den mjuka och smidiga uppblåsningsprocessen gör det enkelt att blåsa upp ballongerna utan att de spricker eller skadas. Du kan också vara säker på att ballongerna kommer att vara ordentligt uppblåsta och hålla sig i luften längre.

Denna ballongpump är ett utmärkt verktyg för födelsedagsfester, bröllop, evenemang eller andra tillfällen där ballonger behövs. Den är också perfekt för att göra ballongdjur, ballongblommor eller dekorationer med ballonger. Med dess mångsidighet, pålitlighet och användarvänlighet är Ballongpump Manuell Osorterade Färger det perfekta verktyget för att snabbt och enkelt blåsa upp ballonger på ett säkert och prisvärt sätt.

Effektiv och snabb: Ballongpumpen är utrustad med tvåvägs dubbelverkande funktion för att snabbt och enkelt blåsa upp ballonger, vilket sparar tid och ansträngning under festförberedelserna.
Mjuk och smidig uppblåsning: Den manuella ballongpumpen erbjuder en mjukare uppblåsningsprocess för att undvika att ballongerna spricker och ge en bättre användarupplevelse.
Ergonomisk design för enkel användning: Med sin ergonomiska design och utmärkta grepp kan ballongpumpen användas bekvämt under en längre tid utan att orsaka trötthet eller obehag.
Högkvalitativ och hållbar: Tillverkad av högkvalitativt ABS-material, är denna handhållna ballongpump både hållbar och långvarig, vilket gör den till en pålitlig följeslagare för alla festliga tillfällen.
Mångsidig och användarvänlig: Med enkel hantering, kompakt design och kraftfulla funktioner är denna ballongpump perfekt för att blåsa upp. En smidig och lättanvänd manuell ballongpump!