Previous
Next

Ballonger Pärlemorvita 27-pack Latex - Perfekta för Bröllop, Möhippa och Födelsedagar

64,00 kr

Få din fest att glimra med vita pärlemor ballonger. Passar också bra att mixa och matcha med olika storlekar, former och färger för att skapa din egen ballongbukett.

I lager

Produktbeskrivning

Välkommen till en värld av elegans och skönhet med våra Ballonger Pärlemorvita 27-pack Latex! Dessa vita ballonger med sin pärlemorglans kommer definitivt att bli en fantastisk dekoration för ditt bröllop, möhippa eller födelsedagsfest. Med en pålitlig och konsekvent färg ger dessa ballonger en enhetlig och vacker atmosfär till ditt evenemang.
 

Produktdetaljer:
Antal: 27-pack
Mått: 30 cm
Färg: Vit
Material: Naturgummi
Tema: Bröllop födelsedag möhippa
Produkttyp: Latexballonger
100% Biologiskt nedbrytbara
Går lika bra att fylla med luft som med helium (Vill du att ballongerna skall flyga krävs helium).
 

Vad som gör dessa ballonger ännu mer speciella är deras tjockare latexmaterial, vilket ger extra hållbarhet och säkerhet. Du kan vara säker på att de inte kommer att spricka eller läcka luft under festen. Dessutom är våra ballonger tillverkade av miljövänliga och giftfria material, vilket gör dem både säkra för användning och snälla mot miljön.
 

Dessa ballonger är perfekta för bröllop, födelsedagar och andra speciella tillfällen. Skapa en vacker ballonggirland eller dekorera festlokalen med dessa vita pärlballonger för att skapa en festlig och minnesvärd atmosfär. Deras eleganta och lyxiga utseende kommer definitivt att imponera på dina gäster och göra din fest till något extra speciellt.
 

Våra Ballonger Pärlemorvita 27-pack Latex är inte bara vackra, de är också mycket hållbara och mångsidiga. Du kan använda dem för olika tillfällen som bröllop, babyshower, födelsedagar och till och med nyårsfester. De passar även perfekt för temafester eller tjejfester där du vill skapa en trendig och chic atmosfär.
 

Så ge din fest en touch av glädje och festlighet med våra Ballonger Pärlemorvita 27-pack Latex. Dessa pärlvita ballonger kommer definitivt att bli en eye-catching och gnistrande dekoration som kommer att sprida glädje och skönhet till ditt evenemang. Beställ ditt paket idag och låt oss hjälpa dig att skapa en minnesvärd och elegant fest.
 

Tillförlitliga och konsekventa färger för en vacker dekoration
Vita ballonger med pärlemorglans, för alla tillfällen
Tjockare latex för extra hållbarhet och säkerhet
Miljövänliga och giftfria material för en säker fest
Perfekt för bröllop, födelsedagar och andra speciella tillfällen