Doftvax Sojavax Cranberry Spice Tranbär Juldoft 3-pack

145,00 kr

Doftvax Cranberry Spice har en festlig, kryddig och bärig doft, det doftar jul. Perfekt för både traditionella aromalampor och elektriska vaxsmältare.


I lager

Produktbeskrivning

Skapa en mysig och avkopplande atmosfär i ditt hem med Doftvax Sojavax Cranberry Spice som har en rik blandning av kunglig skogstallskog, genomsyrad av bär och varma kryddor. Här i ett 3-pack så att du kan njuta av den härliga doften, länge - skäm bort dig själv! Den rika och förtrollande doften kommer att skapa en tröstande och avkopplande stämning i alla rum i ditt hem.

Produktdetaljer:
3-pack.
Underbar doftkvalitet.
Varje vaxkaka räcker i c:a 12 timmar.
Sojavax, hållbart och miljövänligt.
6 cm i diameter och 1,5 cm tjock.
26 gram.

Doftvax Sojavax Cranberry Spice är tillverkat av naturligt sojavax, vilket gör det till ett säkrare alternativ till traditionella vaxljus. Den rika och förtrollande doften är perfekt för att fylla ditt hem med en underbar atmosfär.
Vårt doftvax är perfekt för olika rum i ditt hem. Skapa en avkopplande och tröstande stämning i vardagsrummet, sovrummet eller badrummet. Den naturliga doften av Cranberry Spice kommer att ge en känsla av lyx och välbefinnande. Doftvaxet är också en perfekt gå-bort-present för din flickvän eller som en romantisk julklapp.
Fyll ditt hem med den härliga doften av Doftvax Sojavax Cranberry Spice och skapa en mysig och avkopplande atmosfär. Vårt doftvax är en fröjd för alla dina sinnen och kommer garanterat att förhöja din upplevelse av hemmet. Beställ idag och upplev förtrollningen av vår doftande sojavax


Enkla att använda, lägg helt enkelt den vackra hjärtformade sojavaxkakan i en värmare och njut av upp till 12 timmars aromatisk njutning när doften frigörs.
Säkrare alternativ: Tillverkad av naturlig sojavax för en renare och säkrare bränning
Härlig doft: Cranberry Spice rik och förtrollande doft för att fylla ditt rum med en underbar atmosfär
Perfekt för olika rum: Skapa en tröstande och avkopplande stämning i alla rum i ditt hem
Perfekt som present: En helt fantastisk present för din älskade flickvän eller som en underbart romantisk julklapp!