Doftvax Snow Angel Apelsinskal Söt Patchouli 3-pack

145,00 kr
4.5/5
Doftvax Snow Angel Apelsinskal och Söt Patchouli. Ett bra alternativ till såväl doftljus som doftolja, hjälper dig att sprida en härlig atmosfär i hemmet.
Snabba leveranser: 1-5 dagar med Postnord 
Trygga köp: Betala med Klarna 
Enhetsfrakt 49:-

Produktbeskrivning

Doftvax Snow Angel med doft av apelsinskal och söt patchouli är ett underbart sätt att snabbt fylla ett rum med en fantastisk doft.

De doftrika vaxkakorna av sojavax är förnybara, hållbara och miljövänliga och dessutom så lätta att använda! 
Lägg helt enkelt den vackra hjärtformade sojavaxkakan i en värmare och njut av upp till 12 timmars aromatisk njutning när doften frigörs. 

Snow Angel har en rik blandning av apelsinzest och söt patchouli. Här i ett 3-pack så att du kan njuta av dessa underbara dofter länge- skäm bort dig själv! 

Produktdetaljer: 
3-pack. 
Underbar doftkvalitet. 
Varje vaxkaka räcker i c:a 12 timmar. 
Sojavax, hållbart och miljövänligt. 


6 cm i diameter och 1,5 cm tjock. 
26 gram. 


Doftvax är ett smidigt alternativ till doftljus. Det är ett bra alternativ till såväl doftljus som doftolja och doftvaxet hjälper dig att sprida en härlig atmosfär i hemmet. 

Magiskt doftande vaxkaka av finaste sojavax. Doftvaxkaka med suverän doftkvalitet! Du kan lägga en doftvaxkaka i en aromalampa så sprider den väldoft i rummet. 

Sprider en härlig doft när den smälter. Använd i en vaxsmältare eller lägg på andra platser i hemmet där du vill ha väldoft, t.ex. på toaletten, i garderoben eller i byrålådan. 

I en doft- eller vaxbrännare sprids doften. Smälter med värme, är tillverkade av sojavax och underbara doftoljor. Vaxet hettas upp och förvandlas till en ljuvlig doftolja. 

Smälter snabb och fyller rummet med doft. Doftvax har ingen veke så man lägger den i en lykta med en skål upptill och sätter ett värmeljus undertill.Sojavax Doftvax Aromalampa Aromaterapi Doft Aroma Terapi Väldoft Doftolja Doftpinnar Doftljus Doftpåsar Olja Doftoljor Rumsdoft Alla Hjärtans Dag Present Julklapp Flickvän Romantisk Presenter Gå-Bort-Present Kompis