Aromalampa Keramik Paket Med 3 Olika Doftvax

409,00 kr

Tänd ett värmeljus och njut av underbar doft. En riktigt fin aromalampa formad som en uggla kombierad med doftvaxer som sprider en ljuvlig doft.

Sista produkten i lager

Produktbeskrivning

Vit aromalampa tillverkad av keramik i ett stycke  formad som en uggla. Anpassad för standardvärmeljus, 3 olika doftvax medföljer.

True Enchantment - Rik blandning av patchouli och tonkaböna. 
Sandalwood och Vanilla - kryddig sandelträ möter söt och romantisk vanilj.  
Lavender och Sage - Blommig rogivande lavendel och örtig och renande salvia. 

Underbara dofter för att sprida lugn, feststämning, välkomnande, sommarstämning, julmys o.s.v.! 

Så här använder du aromalampan: 
Placera och tänd ett värmeljus (medföljer ej) under porslinsskålen. 
Lägg en vaxkaka i porslinsskålen (eller blanda två olika dofter för att skapa nya dofter). 
Vaxet kommer att smälta och sprider en doft i rummet under tiden ljuset värmer upp skålen. 

Produktdetaljer: 
Paketet innehåller en aromalampa samt tre vaxkakor i tre olika dofter. 
En vaxkaka räcker till cirka 12 timmars brinntid. 
Lampa i keramik 
Höjd: ca. 9 cm 
Diameter: ca. 8,5 cm 
Anpassad för standardvärmeljus. 

Innehåll vaxkakor: Sojavax och parfymolja, hållbart och miljövänligt. 

Sprid underbar doft i hela rummet. Aromalampor gör det möjligt för dig att med doftoljor eller wax melts skapa en atmosfär i hemmet med dofter som stimulerar dina sinnen.  

Tänd ett värmeljus och njut av underbar doft. En riktigt fin aromalampa formad som en uggla kombinerad med doftvax som sprider en riktigt ljuvlig doft när det smälter.  

En vacker, vit aromalampa som sprider önskad doft. Sprid väldoft i hemmet med doftvax. Använd ett doftfritt värmeljus i aromlampan. Då får du underbar doft i hela rummet. 

Skapa en rofylld atmosfär i ditt hem med dofter. Skänk värme och ljus i hemmets mörka vrå samtidigt som du sprider en härlig doft i rummet. Perfekt som present till någon du tycker om. 

Dofter som sätter en personlig prägel på ditt hem. Tänd ett värmeljus i aromalampan och låt vaxet smälta. Riktigt fin aromalampa som garanterat får hela ditt hem att dofta riktigt gott!

Aromalampa keramik är en typ av keramiska föremål som är designade för att avge behagliga dofter när ett ljus tänds under det. Dessa lampor är vanligtvis gjorda av högkvalitativa keramiska material, såsom porslin eller stengods, som är kända för sin hållbarhet och värmebeständighet. Det keramiska materialet formas till olika mönster och former, såsom skålar, vaser eller skulpturer, och har ofta intrikata detaljer eller mönster som förstärker dess estetiska tilltal. En liten öppning eller ihålighet i det keramiska föremålet gör att ett ljus kan placeras inuti, medan värmen från det tända ljuset försiktigt värmer och släpper ut doften av de aromatiska oljorna eller vaxet. Detta skapar en lugnande och doftande atmosfär i alla utrymmen, vilket gör en aromalampa i keramik till ett populärt val för både dekorativa och funktionella ändamål. Användningen av aromalampa keramik kan bidra till att skapa en lugnande och avkopplande atmosfär i hem, kontor eller andra miljöer, vilket ger en känsla av lugn och överseende. Dessa keramiska lampor ger också unika och omtänksamma presenter, som visar upp skönheten i handgjort hantverk och keramikens konstnärskap. Oavsett om den används som mittpunkt på ett matbord, utställd på en hylla eller som en dekorativ accent i ett rum, tillför aromalampa keramik en touch av elegans och inbjudande doft till alla miljöer.

Sojavax Doftvax Aromalampa Aromaterapi Doft Aroma Terapi Väldoft Doftolja Doftpinnar Doftljus Doftpåsar Olja Doftoljor Rumsdoft Alla Hjärtans Dag Present Julklapp Flickvän Romantisk Presenter Gå-Bort-Present Kompis