Doftvax Sojavax Cashmere Vaniljböna Blonde Woods 3-pack

145,00 kr
4.5/5

Doftvax Sojavax Cashmere. Blandning av kamomill, kashmir & en touch av mysk. Miljövänliga och återvinningsbara doftprodukter utan giftiga tillsatser.

Snabba leveranser: 1-5 dagar med Postnord 
Trygga köp: Betala med Klarna 
Enhetsfrakt 49:-

Produktbeskrivning

Njut av den förtrollande doften av otroligt fylliga blommor som dansar runt dig. Denna exklusiva doft är grundad i den sensuella kombinationen av patchouli och ren mysk. Du kommer känna dig som om du har klätt dig i en kittlande doftdröm!

Produktdetaljer:
3-pack.
Underbar doftkvalitet.
Varje vaxkaka räcker i c:a 12 timmar.
Sojavax
Biologiskt nedbrytbar, naturlig och förnybar
6 cm i diameter och 1,5 cm tjock.
26 gram.

Oh wow! Sojavaxkakorna är verkligen fantastiska! Inte bara doftar de ljuvligt, utan de är också förnybara, hållbara och miljövänliga. Det bästa av allt är att de är så lätta att använda! Du behöver bara placera sojavaxkakan i en värmare och njuta av upp till 12 timmars underbar arom när doften sprider sig i rummet. Det kan inte bli enklare än så!
Cashmere är inte bara en fantastiskt blommig doft, den har också en underbar bas av patchouli och ren mysk. Och det bästa av allt? Här kommer den i ett generöst 3-pack, så du kan verkligen frossa i dessa ljuvliga dofter. Så unna dig själv det här lyxiga paketet och njut till fullo!


En fantastisk kombination av lugnande kamomill, mjuk kashmir och en förförisk touch av mysks doft. Detta är verkligen en unik sammansättning som tar din sinnesupplevelse till en helt ny nivå!
Ger din omgivning en känsla av lugn och mystik med en touch av magi. Kom ihåg, det är detaljerna som gör skillnaden - så låt din kreativitet få blomma och sprid lite magi i vardagen!
En helt fantastisk kombination av kamomill som lugnar sinnet, den mjuka och lyxiga doften av kashmir och en förförisk touch av mysks doft som höjer stämningen.
Det är en kryddig och exklusiv doftupplevelse som kommer att få dig att känna dig otroligt sofistikerad och oemotståndlig. Låt dina sinnen föras bort på en resa till ren lycka!
Åh, doften som för tankarna till lyxhotell och resorts! Bara en sniff och du transporteras till en värld av överflöd och elegans. Det är som en oas av lyx i ditt eget hem eller kontor.