Doftvax Sojavax Sandelträ Vanilj Elegant Doft Kryddiga Toner

145,00 kr
4.5/5
Den berusande doften av sandelträ har avslappnande egenskaper, minskar stress, har en omslutande och sensuell doft med fängslande, varaktig vanilj.
Snabba leveranser: 1-5 dagar med Postnord 
Trygga köp: Betala med Klarna 
Enhetsfrakt 49:-

Produktbeskrivning

En underbar doft av Kryddig sandelträ och söta blommiga toner med inslag av vanilj.

De doftrika vaxkakorna av sojavax är förnybara, hållbara och miljövänliga och dessutom så lätta att använda! 
Lägg helt enkelt sojavaxkakan i en värmare och njut av upp till 12 timmars aromatisk njutning när doften frigörs. 

Denna läckra blandning av sandelträ, vanilj och sött brunt socker förkroppsligar själva essensen av vad det innebär att känna sig riktigt nöjd! Skapa en inbjudande atmosfär som helt enkelt är sublim! 

Produktdetaljer: 
3-pack. 
Underbar doftkvalitet. 
Varje vaxkaka räcker i c:a 12 timmar. 
Sojavax 
Biologiskt nedbrytbar, naturlig och förnybar 


6 cm i diameter och 1,5 cm tjock. 
26 gram. 

Kryddig sandelträ möter söt och romantisk vanilj. Sprider ett lugn och värme med toner av sandelträ och blommiga, kryddiga toner. Förhöj atmosfären i ditt rum 

En doft du inte kan vara utan. En aromatisk bas av kryddad sandelträ med ton av söta blommiga toner och antydningar av vanilj skapar en lockande doft. 

Den söta vaniljdoften får sällskap av sandelträ. Doften av sandelträ ger en mentalt värmande touch som berör och jordar hjärtat. En omslutande och sensuell doft med fängslande och varaktig vanilj. 

Doftrik sojavax som är hållbar och miljövänlig. En sagolik blomsterdoft av pion i full blom med inslag av vanilj, ger en riktig wow-känsla. ... En tydlig bas av sandelträ, patchouli och bärnsten. 

Doften är maskulint elegant, med kryddiga toner. Den berusande doften av sandelträ har avslappnande egenskaper, minskar stress och den sägs ha stark afrodisiakisk verkan.


Sojavax Doftvax Aromalampa Aromaterapi Doft Aroma Terapi Väldoft Doftolja Doftpinnar Doftljus Doftpåsar Olja Doftoljor Rumsdoft Alla Hjärtans Dag Present Julklapp Flickvän Romantisk Presenter Gå-Bort-Present Kompis