Doftvax Sojavax Lavender Sage Doft Av Lavendel Och Örtsalvia

145,00 kr
4.5/5
Doftvax Lavendel och Salvia. Innehåller eteriska oljor av salvia och lavendel som verkar lugnande och avslappnande. Fyll ditt hem med väldoft.
Snabba leveranser: 1-5 dagar med Postnord 
Trygga köp: Betala med Klarna 
Enhetsfrakt 49:-

Produktbeskrivning

Skapa en lugn och fridfull atmosfär när den lugnande doften av lavendel blandas med de friska örtnoterna av salvia.

De doftrika vaxkakorna av sojavax är förnybara, hållbara och miljövänliga och dessutom så lätta att använda! 
Lägg helt enkelt sojavaxkakan i en värmare och njut av upp till 12 timmars aromatisk njutning när doften frigörs. 

Med distinkta toner av engelsk lavendel med örtiga viskningar av söt salvia och träiga basnoter är denna underbara doft det perfekta ackompanjemanget efter en hektisk dag - luta dig tillbaka, slappna av och njut! 

Produktdetaljer: 
3-pack. 
Underbar doftkvalitet. 
Varje vaxkaka räcker i c:a 12 timmar. 
Sojavax 
Biologiskt nedbrytbar, naturlig och förnybar 


6 cm i diameter och 1,5 cm tjock. 
26 gram. 

Hög kvalitet på doft och eteriska oljor. Du kan lägga en doftvaxkaka i en aromalampa, tänd värmeljuset och vaxet smälter inom ett par minuter, en underbar doft sprider sig i rummet. 

Underbar smältvax som doftar ljuvligt. Innehåller eteriska oljor av salvia och lavendel som verkar lugnande och avslappnande. Doftvax är ett enkelt alternativ till doftljus. 

Bas av sojavax vilket ger en perfekt doftspridning. Doften av lavendel blandad med friska örtbaserade av söt salvia. Skapar en lugn och fridfull atmosfär.  

Underbart doftvax som doftar ljuvligt av lavendel. Fyll dit hem med väldoft med hjälp av doftvax. Doftvax kallas ibland även för tarts, melts eller vaxkakor.  

Lavendel  blandat med örtbaserade toner av salvia. Dröm dig tillbaka till de ljuvliga lavendelfälten med sina avstressande dofter. Doftvax med eteriska oljor från lavendel och salvia.  


Sojavax Doftvax Aromalampa Aromaterapi Doft Aroma Terapi Väldoft Doftolja Doftpinnar Doftljus Doftpåsar Olja Doftoljor Rumsdoft Alla Hjärtans Dag Present Julklapp Flickvän Romantisk Presenter Gå-Bort-Present Kompis