Doftvax Sojavax Guardian Angel Vit Patchouli Bergamott Söt Mysk

145,00 kr

Doftvax Sojavax Patchouli Bergamott Mysk. Guardian Angel är en himmelsk godbit för sinnena som ger en glimt av lugn och ro. Säkert, effektivt och enkelt!

I lager

Produktbeskrivning

Skapa en fridfull och harmonisk atmosfär i ditt hem med Doftvax Guardian Angel Patchouli. Detta doftvax är en himmelsk godbit för ditt hem, med en underbar doft av patchouli och söt mysk. Lägg helt enkelt vaxkakan i din aromalampa och låt den sprida sin väldoftande arom i rummet.

Produktdetaljer:
3-pack.
Underbar doftkvalitet.
Varje vaxkaka räcker i c:a 12 timmar.
Sojavax
Biologiskt nedbrytbar, naturlig och förnybar
6 cm i diameter och 1,5 cm tjock.
26 gram.


Guardian Angel doftvax kommer i ett praktiskt 3-pack, vilket innebär att du kan njuta av den underbara doften i upp till 36 timmar. Vaxkakan är tillverkad av Sojavax, ett biologiskt nedbrytbart, naturligt och förnybart material, vilket gör det till ett hållbart val för en miljövänlig livsstil.

Denna doftvax är perfekt för aromaterapi, och hjälper till att skapa en avkopplande och harmonisk atmosfär i ditt hem. Den förtrollande doften av patchouli och söt mysk ger en känsla av lugn och välbefinnande.

Använd Doftvax Guardian Angel Patchouli i din aromalampa, eller varför inte ge det som en gå-bort-present till en vän eller flickvän? Det är en perfekt present till alla tillfällen, som Alla hjärtans dag eller julklapp. Skapa en romantisk atmosfär med denna underbara doft och njut av en stund av avkoppling och harmoni.

En himmelsk godbit för ditt hem - doftvax med patchouli och söt mysk. Den ultimata presenten för alla doftälskare.
Lägg helt enkelt vaxkakan i din aromalampa och låt den sprida sin underbara doft. Säkert, effektivt och enkelt att använda!
Guardian Angel doftvax i ett praktiskt 3-pack som räcker i ca 12 timmar var. Doften kommer att spridas naturligt i ditt rum.
Sojavax doftvax är tillverkat av naturliga och förnybara material för en hållbar livsstil
Skapa en harmonisk och avkopplande atmosfär med denna väldoftande aromaterapi