Doftvax Sojavax Simply Spa Viol, Jasmin och Ylang Ylang - Biologiskt Nedbrytbar och Underbara Aromer 3-p

145,00 kr

Simply Spa Viol, söt viol, ylang ylang och fräsch jasmin. Mild, lugnande och avkopplande doftmix. Naturliga dofter som för dig i tanken tillbaka till spa-bad.

Sista produkten i lager

Produktbeskrivning

Välkommen till en värld av avkoppling och välbefinnande med Doftvax Sojavax Simply Spa Viol, Jasmin och Ylang Ylang. Detta biologiskt nedbrytbara doftvax är perfekt för aromaterapi och ger dig en underbar doftupplevelse.


Produktdetaljer:
3-pack.
Underbar doftkvalitet.
Varje vaxkaka räcker i c:a 12 timmar.
Sojavax
Biologiskt nedbrytbar, naturlig och förnybar
6 cm i diameter och 1,5 cm tjock.
26 gram.


Njut av väldoften genom att helt enkelt lägga Sojavax i din aromalampa. Du kommer omedelbart att känna av den härliga doften av viol och jasmin sprida sig i rummet. Sojavax Simply Spa Viol, Jasmin och Ylang Ylang är speciellt formulerat för att ge dig en långvarig aromaterapi njutning. Varje vaxkaka räcker i cirka 12 timmar, vilket ger dig långvarig avkoppling och välbefinnande.

Det bästa med Sojavax Simply Spa är att det är tillverkat av biologiskt nedbrytbar och förnybar sojavax. Det betyder att du kan njuta av din aromaterapi utan att oroa dig för miljön. Sojavax är en naturlig och förnybar resurs, vilket gör dessa doftvax ännu mer speciella.

Upplev en aromatisk njutning med de underbara dofterna av viol och jasmin. Dessa dofter kommer att ge dig en känsla av lugn och avkoppling, perfekt för att skapa en harmonisk atmosfär i ditt hem eller arbetsplats.

Ge dig själv eller någon du älskar en gåva som verkligen betyder något. Sojavax Simply Spa Viol, Jasmin och Ylang Ylang är den perfekta presenten till jul, födelsedagar eller bara för att visa uppskattning till din flickvän. Det romantiska och lyxiga i dessa doftvax kommer att imponera på vem som helst.

Skapa en avslappnande och doftande atmosfär med Sojavax Simply Spa Viol, Jasmin och Ylang Ylang. Låt dig själv bli omfamnad av de underbara dofterna och njut av en stund av välbefinnande och avkoppling. Beställ dina Sojavax doftvax idag och upplev den ultimata aromaterapi njutningen.

Sojavax Simply Spa Viol, Jasmin och Ylang Ylang - Biologiskt nedbrytbar doftvax för aromaterapi och väldoft. Njut av flera timmars aromatisk njutning!
Lägg helt enkelt Sojavax i din aromalampa för en underbar doftupplevelse. Fyll ditt hem med underbara dofter.
Doftvax Simply Spa med doft av söt viol, ylang ylang och fräsch jasmin är tillverkat av biologiskt nedbrytbar och förnybar sojavax.
Upplev en aromatisk njutning med de underbara dofterna av viol och jasmin. Doftrik sojablandning, hållbar och miljövänlig
Varje vaxkaka räcker i cirka 12 timmar, vilket ger dig långvarig aromaterapi njutning och dessutom så lätta att använda!