Doftvax Naturligt Sojavax Fresh Linen - Fräsch Doft av Nytvättade Lakan 3-Pack

145,00 kr

Letar du efter ett doftvax som får ditt hem att dofta fantastiskt? Sojavax Fresh Linen är perfekt! Gjort av naturligt sojavax, så du mår bra av att använda det.

Sista produkten i lager

Produktbeskrivning

Doftvax Naturligt Sojavax Fresh Linen - Skapa en avkopplande atmosfär i ditt hem med Doftvax Sojavax Fresh Linen. Med fräsch doft av viol som är tätt sammanflätad med mysk, vilket skapar en uppfriskande och uppiggande doft i ditt hem. 


Produktspecifikationer
Antal: 3-pack
Vikt: 26 gram
Färg: Vit
Material: Naturligt sojavax
Produkttyp: Doftvax


Den livfulla violen i kombination med den lugnande mjukheten från mysk skapar en uppfriskande och fräsch doft som garanterat lugnar och väcker dina sinnen på en och samma gång - ett nöje att uppleva!

Låt dig svepas bort av det väldoftande sojavaxet och njut av en mysig stund hemma. Ge bort doftvaxet som en romantisk present till din flickvän på Alla hjärtans dag eller som en julklapp till en vän. Skapa en doftande och avkopplande atmosfär med Sojavax Fresh Linen doftvax. Använd det i en aromalampa för att skapa en avslappnande terapieffekt i ditt rum.

De doftrika vaxkakorna av sojavax är förnybara, hållbara och miljövänliga och dessutom så lätta att använda!
Lägg helt enkelt sojavaxkakan i en värmare och njut av upp till 12 timmars aromatisk njutning när doften frigörs. Dessutom är de gjorda med biologiskt nedbrytbart sojavax, så att du kan må bra av att använda det.

Unna dig avkoppling och lugn med Doftvax Sojavax Fresh Linen - Härligt frisk och fräsch doft av nytvättade lakan
Skapa en avslappnande atmosfär med aromalampor och aromaterapi - Lätt, luftigt och underbart rent, älskad doft
Tänk dig tvätt som hängt på tork i sommarvinden. Fräsch doft som garanterat lugnar och väcker dina sinnen på en och samma gång - ett nöje att uppleva!
Fresh Linen innehåller en doft av viol som är tätt sammanflätad med mysk, vilket skapar en uppfriskande och uppiggande doft. Ge bort som en romantisk present till din flickvän eller som gå-bort-present
Tillverkade med endast de finaste doftoljorna, kommer detta doftvax att fylla ditt rum med en underbar doft i upp till 12 timmar. 

Sojavax Doftvax Aromalampa Aromaterapi Doft Aroma Terapi Väldoft Doftolja Doftpinnar Doftljus Doftpåsar Olja Doftoljor Rumsdoft Alla Hjärtans Dag Present Julklapp Flickvän Romantisk Presenter Gå-Bort-Present Kompis