Doftvax Sojavax Lime Vanilj 3-pack

145,00 kr

Doftvax Sojavax med Doft av Lime och Vanilj. De doftrika vaxkakorna av sojavax är förnybara, hållbara och miljövänliga och dessutom så lätta att använda!

I lager

Produktbeskrivning

Doftvax Sojavax Lime Vanilj är det perfekta sättet att skapa en härlig och avkopplande stämning i ditt hem. Med dessa doftande vaxkuber kan du njuta av en välluktande arom som fyller rummet med en härlig doft av lime och vanilj. Vårt doftvax är tillverkat av naturligt sojavax och smälter lätt i en vaxvärmare för att sprida den underbara doften i hela rummet.


Produktdetaljer:
Antal: 3-pack
Mått: 6 cm i diameter och 1,5 cm tjock. 26 gram.
Färg: Vit
Material: Sojavax 
Produkttyp: Biologiskt nedbrytbart naturligt sojavax.
Varje vaxkaka räcker i c:a 12 timmar (totalt 36 timmar).


Upplyftande och sprudlande lime mildras av krämig vanilj för en livlig men samtidigt lugnande doft som du kan njuta av.
Intensiteten av saftig grön lime förstärkt med smörig vanilj för att ge en sublim och harmonisk doftupplevelse som stärker själen och fräschar upp hemmet.

De doftrika vaxkakorna av sojavax är förnybara, hållbara och miljövänliga och dessutom så lätta att använda!
Lägg helt enkelt sojavaxkakan i en värmare och njut av upp till 12 timmars aromatisk njutning när doften frigörs.

Doftvax Sojavax Lime Vanilj är lätt att använda och ger en riskfri doftande lösning. Den rena och naturliga doften ger en avkopplande och tröstande atmosfär, perfekt för alla tillfällen.

Våra doftvaxer är också lämpliga som presenter vid julfester eller födelsedagar. De lyxiga och härliga aromerna ger en mysig och avkopplande stämning. Upplev en förtrollande och väldoftande terapi med våra doftande vaxkuber.

Skapa en harmonisk och lugnande atmosfär med Doftvax Sojavax Lime Vanilj. Dess starka och doftande lime- och vaniljdofter kommer att föra en härlig doftupplevelse till ditt hem. Låt dig uppslukas av den underbara doften och njut av en stund av avkoppling och myskänsla.VÄLDOFTANDE OCH AROMATISKT: Doftvax Sojavax Lime Vanilj sprider en aroma som fyller rummet med en härlig doft. Frisk och uppiggande doft av lime och vanilj.

AVKOPPLANDE OCH TRÖSTANDE: Njut av en avkopplande stämning och naturlig aromaterapi med dessa väldoftande biologiskt nedbrytbara vaxkuber.

SÄKERT OCH BEKYMMERSFRITT: Njut av härliga dofter samtidigt som du är snäll mot miljön. Skapa en underbar och miljövänlig atmosfär med hjälp av vårt fantastiska vax!

PERFEKT FÖR ALLA TILLFÄLLEN: Skapa en härlig atmosfär eller ge bort som present vid julfester eller födelsedagar med dessa underbara doftvaxer.

ENKEL OCH RISKFRI ANVÄNDNING: Smält ditt vanilj lime vax i en vaxvärmare och upplev hur den underbara doften sprider sig genom rummet. Det är ett enkelt och riskfritt sätt att skapa en väldoftande atmosfär som kommer att förgylla din dag!