Previous
Next

Doftvax Sojavax Doftar Jul Vinter 3-pack

145,00 kr

Om du är ute efter att få det att dofta ljuvligt hemma, då vill du inte missa detta Doftvax med Mandarin, Kanel & Kryddnejlika. Tänk dig att kunna uppleva känslan av barndomens mysiga jular när som helst. Det är precis vad det här doftvaxet erbjuder.

Gjord av det finaste sojavaxet, är detta inte bara en behandling för näsan, utan också ett miljövänligare val. Så, du kan sitta tillbaka, slappna av och njuta av de varma och kryddiga dofterna med gott samvete.

Plus, det är superenkelt att använda – bara lägg den i din vaxvärmare och låt doften sprida sig. Det passar perfekt när du vill skapa en välkomnande och avslappnad stämning för en myskväll eller när du behöver en paus från vardagsstressen.

Sista produkten i lager

Produktbeskrivning

Doftvax Sojavax Doftar Jul Vinter 3-pack får dig att återupptäcka den magiska doften av jul och vinter! Varje vaxkub är noggrant tillverkad och innehåller en exklusiv vaxblandning med naturliga eteriska oljor. Resultatet? En otroligt intensiv och långvarig doftupplevelse som tar dig direkt till julfirandets glädje! Missa inte chansen att omge dig med den underbara stämningen av jul och vinter. Dessa doftvax är perfekta för att skapa en festlig stämning under jul och på julafton.

Produktspecifikationer
Antal: 3-pack
Mått: 6 cm
Färg: Vit
Material: Sojavax
Tema & tillfälle: Väldoft, jul vinter
Produkttyp: Doftvax
Vikt: 26 gram


Doftvax Sojavax Doftar Jul Vinter 3-pack, är vad du behöver om du vill uppleva de unika dofterna av mandarin, kanel och kryddnejlika på ett riktigt intensivt sätt.
De doftrika vaxkakorna av sojavax är förnybara, hållbara och miljövänliga och dessutom så lätta att använda!
Lägg helt enkelt sojavaxkakan i en värmare och njut av upp till 12 timmars aromatisk njutning när doften frigörs.
Dessa sojavax kakor har en rik blandning av mandarin, genomsyrad av kanel och kryddnejlika. Här i ett 3-pack så att du kan njuta av vinterdofter hela vintern - skäm bort dig själv!

Använd dem med en vaxvärmare eller aromlampa för att sprida en underbar doft i dina utrymmen. Framkallar juldofter som inkluderar mandarin och kanel och kommer att fylla ditt hem med en lockande och förtrollande vinter och julig atmosfär.
Vårt Doftvax Sojavax Doftar Jul Vinter 3-pack är perfekt som julklapp eller för att ge sig själv en mysig stund. Skäm bort dig själv och skapa en harmonisk atmosfär med dessa doftvax som är tillverkade med omsorg och ansvar. Njut av en långvarig, aromatisk och förtrollande doftupplevelse

UPPLEV JULENS ALLA DOFTER: Njut av den underbara doften av jul och vinter med detta fantastiska doftvax 3-pack! Det kommer att fylla ditt hem med en otrolig atmosfär som påminner om de bästa tiderna på året.

FÖRNYBART OCH HÅLLBART NATURLIGT SOJAVAX: De doftfyllda vaxkakorna gjorda av sojavax är verkligen fantastiska! Inte bara är de förnybara och hållbara, utan de är också otroligt miljövänliga. Dessutom är de så enkla att använda.

DOFT AV MANDARIN KANEL OCH KRYDDNEJLIKA: Med en riklig blandning av mandarin, kanel och kryddnejlika för att verkligen fylla ditt hem med underbara vinterdofter. Du kommer kunna njuta av dessa härliga dofter hela vintern lång.

NATURLIGA ETERISKA OLJOR: Vårt fantastiska premium-vax innehåller en exklusiv blandning av naturliga eteriska oljor som kommer att fylla dina utrymmen med en underbar doft!

TILLVERKAS MED OMSORG OCH ANSVAR: Dessa doftvax tillverkas med omsorg och ansvar för att säkerställa en långvarig och aromatisk atmosfär i ditt hem. Så njut av dessa fantastiska vaxkakor och skapa en underbar stämning där du kan slappna av och trivas!