Aromalampa Paket med 3 Doftvaxkakor

409,00 kr

Är det dags att ge ditt hem en uppfräschning med underbara dofter? Vår aromalampa är precis vad du behöver! Med den här lilla skönheten kan du sprida din favoritdoft i hela rummet och skapa en avslappnande atmosfär. Och bäst av allt, den kommer med tre olika dofter, så du har massor av alternativ att välja mellan. Med hjälp av värmeljus och doftvax kan du skapa din alldeles egna doftupplevelse som inte bara gör ditt hem väldoftande utan också främjar ditt välbefinnande. Perfekt för avkoppling efter en lång dag eller för att skapa en romantisk atmosfär. Så om du letar efter den perfekta gå-bort-presenten, eller kanske en romantisk överraskning till din partner, så har du hittat rätt. Vårt aroma lampa paket kommer att göra både dig och ditt hem lyckligare. 

Sista produkten i lager

Produktbeskrivning

Letar du efter ett sätt att skapa den perfekta atmosfären hemma? Då är vår aromalampa i keramik precis vad du behöver! Den kommer med tre olika doftvax, vilket gör att du kan skapa allt från lugnande stämningar till festliga känslor eller andra härliga doftupplevelser.


Produktdetaljer:
Paketet innehåller en aromalampa samt tre vaxkakor i tre olika dofter.
En vaxkaka räcker till cirka 12 timmars brinntid.
Lampa i keramik
Höjd: ca. 12 cm
Diameter: ca. 10 cm
Anpassad för standardvärmeljus.

Medföljande doftvax:
1 st. Sanctuary - Fransk lavendel, tempererad med jordnära vetiver, inslag av eukalyptus och aromatisk anis på en mysk bas.
1 st. Citrus Crush - Citronskal och en twist av lime kombineras med essens av söt apelsinolja
1 st. Simply Spa - Söt viol, ylang ylang och fräsch jasmin ger en underbart lugnande doft


Så hur fungerar det? Jo, du placerar helt enkelt ett värmeljus under den fina porslinsskålen och lägger i en vaxkaka. När vaxet smälter sprider det en underbar doft i hela rummet, vilket skapar en härlig atmosfär för dig och dina vänner.

Varför inte blanda olika dofter för att få en helt ny unik doft? Produkten kommer med tre olika dofter att experimentera med. En vaxkaka räcker i cirka 12 timmar, så du kan njuta av din favoritdoft länge.

Denna lilla skönhetsdetalj på ca. 12 cm höjd och 10 cm i diameter är tillverkad i vacker keramik och blir en fin inredningsdetalj i ditt hem.

Så, om du vill skapa en härlig stämning för alla tillfällen - från en mysig hemmakväll till en festlig afton - då är denna aromalampa det perfekta tillskottet till ditt hem!

KERAMISK AROMALAMPA MED DOFTVAXKAKOR: Aromalampa i keramik med tre väldoftande doftvaxkakor för att skapa olika stämningar.

PAKET - LAMPA OCH DOFTVAX: Paketet innehåller en lampa och doftvax i tre olika dofter: Sanctuary, Citrus Crush, och Simply Spa.

SKAPA UNDERBAR DOFT I HEMMET: Placera vaxkakan i porslinsskålen ovanför ett värmeljus för att sprida en underbar doft i rummet.

VARJE VAXKAKA RÄCKER I 12 TIMMAR: En vaxkaka räcker i cirka 12 timmar, och produkten är tillverkad i vacker keramik.

SKAPA EN HÄRLIG STÄMNING FÖR ALLA TILLFÄLLEN: Perfekt för att skapa en härlig stämning för alla tillfällen, från mysiga hemmakvällar till festliga aftnar.