Doftvax Sojavax Jasmin Sandelträ 3-pack

145,00 kr

Doftvax 3-pack doftar ljuvlig Jasmin & Sandelträ. Lägg vaxkakan i din aromalampa, tänd värmeljuset under och låt vaxkakan smälta och sprida underbar doft.

Sista produkten i lager

Produktbeskrivning

Doftvax Sojavax Jasmin Sandelträ är den perfekta lösningen för att skapa en underbart doftande atmosfär i ditt hem. Med sin långvariga doft och naturliga dofter av jasmin och sandelträ kommer detta doftvax att göra dina rum till en fridfull och avkopplande plats att vara på.


Produktdetaljer:
Antal: 3-pack
Mått: Varje vaxkaka är 6 cm i diameter och 1,5 cm tjock, vikt 26 gram.
Färg: vit
Material: Naturligt sojavax
Varje vaxkaka räcker i c:a 12 timmar (totalt 36 timmar).
Produkttyp: Doftvax, sojavax
Biologiskt nedbrytbar, naturlig och förnybar


De doftrika vaxkakorna av sojavax är förnybara, hållbara och miljövänliga och dessutom så lätta att använda!
Lägg helt enkelt sojavaxkakan i en värmare och njut av upp till 12 timmars aromatisk njutning när doften frigörs.

Inkapslar essensen av evig kärlek och samhörighet, denna unikt parfymerade doft är tidlös och elegant med ett löfte om bestående mystik. Vårt doftvax är tillverkat av naturliga ingredienser och smälter lätt i en vaxvärmare för att släppa ut de underbara dofterna. Varje 3-pack innehåller doftvaxkuber som sprider sin arom i timmar, vilket gör att ditt hem alltid doftar fräscht och inbjudande.

Detta doftvax är inte bara en luftfräschare, det fungerar också som en luktborttagare i ditt hem. De naturliga dofterna hjälper till att neutralisera oönskade lukter och lämnar en behaglig doft i rummet.

Använd Sojavax doftvax i ditt badrum, kök, vardagsrum, familjerum, sovrum eller kontorsutrymmen för att skapa en underbar doftupplevelse. Doftvaxet kan även användas i en elektrisk vaxvärmare.

Ge dig själv och dina nära och kära en gåva som de kommer att älska. Vårt doftvax är perfekt som en gå-bort-present, julklapp eller romantisk present till din flickvän. Med dess exklusiva doft och vackra förpackning kommer det garanterat att imponera på alla.

Skapa en harmonisk och avkopplande atmosfär i ditt hem med Doftvax Sojavax Jasmin Sandelträ. Du kommer att bli förtrollad av dess underbara doft och känna dig som om du befinner dig i en värld av lugn och ro. Beställ ditt 3-pack idag och njut av en doftupplevelse utöver det vanliga.


DOFTAR I HELA RUMMET: När det smälter i vaxvärmaren sprider det en underbar och långvarig doft i hela rummet. Det är som att ha din egen lilla doftoas där du kan koppla av och njuta av den härliga atmosfären.

3-PACK FÖR LÅNGVARIG NJUTNING: 3-pack av naturliga doftvax som är fyllda med den ljuvliga doften av jasmin och sandelträ. Du kan skapa en underbar atmosfär i ditt hem och njuta av dessa underbara aromer när du slappnar av eller har gäster på besök.

MAGISKA DOFTER I MÅNGA TIMMAR: Skapar en underbart lugnande och avslappnande atmosfär! Ge ditt hem en inbjudande och fridfull aura där du kan trivas och koppla av.

ELIMINERAR OÖNSKAD LUKT: Vårt doftvax är inte bara fantastiskt på att ta bort oönskad lukt, det hjälper också till att skapa en avslappnad stämning. Sätt igång och skapa en fräsch och behaglig atmosfär med vårt magiska naturliga sojavax!

SOJAVAX DOFTVAX ÄR HELT FANTASTISKT: Det är inte bara fräschare och naturligare än traditionella doftljus, utan det ger också en underbar atmosfär till ditt hem. Skapa en avslappnande och inbjudande stämning med detta otroliga alternativ!