Previous
Next

Doftljus av Naturligt Sojavax 2-pack

133,00 kr

Njut av en förtrollande atmosfär med våra ljuvliga doftljus tillverkade av naturligt sojavax och berikad med den lockande doften av toskanskt fikon. Vår uppmärksamt framtagna doft är inspirerad av Medelhavets saltstänkta breddgrader och förvandlar ditt rum eller kök till en varmare och mer avslappnad plats. Perfekt för en vilsam stund eller en energigivande boost. Våra doftljus är idealiska för den som längtar efter en doftresa till Medelhavets soliga breddgrader. De gör vardagsrummet eller badrummet till en fristad för avkoppling och ger en subtil, sensuell doft i varje rum. Vare sig du letar efter den perfekta gåvan till Alla hjärtans dag, en romantisk present till din flickvän eller bara vill skämma bort dig själv med en doftande överraskning, så är våra doftljus den ultimata gåvan. 

I lager

Produktbeskrivning

Doftljus av Naturligt Sojavax upptäck vår exotiska blandning av saftiga fikon, aprikoser och bär i dessa eleganta doftljus. En förförisk symfoni av högkvalitativa ingredienser, förfinade med basnoter av sandelträ, tar dig direkt till de soldränkta toskanska kullarna.


Produktspecifikationer
Antal i förpackningen: 2 st.
Doft: Toskanskt fikon
Vikt: 38 g
Brinntid: upp till 12 timmar (per ljus)
Diameter: 6 cm
Höjd: 3 cm


Vårt doftljus är gjort av naturligt sojavax, som är biologiskt nedbrytbart, hållbart och förnybart. Dess miljövänliga egenskaper innebär att det inte innehåller några bekämpningsmedel och avger inga giftiga ångor, vilket gör det till det perfekta valet för en ren och säker doftupplevelse.

Den låga smälttemperaturen hos vårt naturliga sojavax ger en förlängd brinntid och en jämn, kontrollerad spridning av utsökta dofter.

Låt dig omfamnas av en känsla av medelhavsbris, varmare breddgrader och en solsemester vart du än placerar det här doftljuset – i vardagsrummet, köket, badrummet eller vilket rum som helst.

Ge bort ett doftljus som gåva till en väninna eller för att skapa en romantisk atmosfär hemma. Det är det perfekta sättet att skänka en doftande kärlek i form av terapeutisk aromaterapi.

Dessa doftljus kommer att omfamna alla dina doftbehov –en utmärkt gåva för Alla hjärtans dag, julklapp, flickvän eller en vän.

UNDERBARA DOFTER AV TOSKANSKT FIKON: Doftljuset innehåller en exotisk blandning av fikon, aprikoser och bär, förhöjd med basnoter av sandelträ.

SOJAVAX, NEDBRYTBART OCH MILJÖVÄNLIGT: Tillverkat av naturligt sojavax, vilket är biologiskt nedbrytbart och miljövänligt.

LÅNG BRINNTID OCH JÄMN DOFTSPRIDNING: Låg smälttemperatur ger förlängd brinntid och jämn spridning av doften.

DRÖM DIG BORT TILL VARMA BREDDGRADER: Skapar en känsla av medelhavsbris och varmare breddgrader, passar i olika rum som vardagsrum, kök och badrum.

PERFEKT SOM PRESENT: Perfekt som gåva för olika tillfällen som Alla hjärtans dag, julklapp eller för att skapa en romantisk atmosfär.