Doftvax Sojavax Toskanska Fikon 3-pack

145,00 kr

Doftvax Sojavax Härliga Doft av Toskanskt Fikon 3-pack. Doft som minner om Toscanas solkyssta kullar. Sojavax förnybart, hållbart och snällare mot miljön.

I lager

Produktbeskrivning

Skapa en härlig atmosfär i ditt hem med Doftvax Sojavax Toskanska Fikon 3-pack. Denna läckra blandning av saftiga fikon, aprikos och mörka bär, förstärkt med en baston av sandelträ, minner om Toscanas solkyssta kullar.

Produktspecifikationer
Antal i förpackningen: 3-pack
Färg: Vit
Material: Sojavax
Mått: 6 cm i diameter och 1,5 cm tjock
Underbar doftkvalitet.
Varje vaxkaka räcker i c:a 12 timmar.
Biologiskt nedbrytbar, naturlig och förnybar


De doftrika vaxkakorna av sojavax är förnybara, hållbara och miljövänliga och dessutom så lätta att använda!
Lägg helt enkelt sojavaxkakan i en värmare och njut av upp till 12 timmars (totalt 36 timmar) aromatisk njutning när doften frigörs.

Med sina aromatiska toner fyller de rummet med en ljuvlig doft som varar i timmar. Vaxkakorna är lätta och säkra att använda, och de kan enkelt placeras i en vax-värmare för att frigöra sin underbara doft. De är även återanvändbara, vilket gör dem till en toppenlösning för att fräscha upp ditt hem.

Med sin läckra blandning av saftiga aprikos och mörka bär, tillsammans med en hint av sandelträ, får du en toskansk nyans av arom som sprider sig genom rummet.

Njut av en pålitlig doftupplevelse och skapa en avkopplande och romantisk atmosfär med detta premium doftvax. Dessa vaxkakor är perfekta som en gå-bort-present eller en romantisk present till din flickvän. Fyll ditt hem med en fräsch och förtrollande doft med detta sojavax.
GER DITT HEM EN UNDERBAR DOFTUPPLEVELSE: Med en fantastisk blandning av toskanska fikon, aprikos och mörka bär. Det kommer att få dig att känna dig som om du befinner dig mitt i en förtrollande trädgård och ge en vacker atmosfär till ditt hem.

MÅNGA TIMMAR AV VÄLDOFT: Dofter som sprider sig i timmar efter timmar och skapar en underbar atmosfär omkring dig. Du kommer att njuta av denna förtrollande aroms närvaro hela dagen lång.

SÄKERT OCH LÄTT ATT ANVÄNDA: De doftrika vaxkakorna av sojavax är förnybara, hållbara och miljövänliga och dessutom så lätta att använda! Lägg helt enkelt sojavaxet i en värmare och njut av upp till 12 timmars aromatisk njutning när doften frigörs.

ÅTERANVÄNDBARA OCH AV HÖGSTA KVALITET: Sojavax är ett biologiskt nedbrytbara material som inte bara bra för miljön, utan de är också naturvänligt och kan förnyas om och om igen.

ROMANTISK OCH HELT AVKOPPLANDE ATMOSFÄR: Med hjälp av detta fantastiska doftvax och dess förtrollande dofter kommer du att kunna skapa en stämning som kittlar alla dina sinnen. Så gör dig redo för en kväll fylld med kärlek och njutning.