Keramisk Aromalampa med 3 Olika Doftvax

421,00 kr

Upptäck den lugnande och upplyftande kraften hos vår keramiska aromalampa paket. Inkluderar tre olika doftvax som lindrar stress och lyfter humöret. Vår aromaterapilampa ger en mysig och magisk känsla till ditt hem med sina eteriska doftoljor. Perfekt som gå-bort-present, julklapp eller romantisk present till din flickvän. Skapa en härlig atmosfär med våra doftljus, doftpåsar och doftoljor. Ge ditt rum en väldoftande touch med våra aromalampor i keramik. Ge dig själv eller någon du bryr dig om en stunds avkoppling.

Sista produkten i lager

Produktbeskrivning

Skapa en mysig och avslappnande atmosfär med vårt vaxbrännarpaket. Inkluderat i paketet är en vacker aromalampa i keramik med en glasformad skål för smältvax samt 3 olika doftvax.


Produktspecifikationer
Antal i förpackningen:1 lampa och 3 olika doftvaxkakor
Färg: Vit
Material: Lampa i keramik & Glas.
Doftvaxkakor: Sojavax
Mått: Lampa 11,7 x 10 cm

Doftvaxkakor som medföljer:

1 st. Limesplash - Intensiteten av saftig grön lime förstärkt med smörig vanilj för att ge en sublim och harmonisk doftupplevelse som stärker själen och fräschar upp hemmet.

1 st. Ingefära och Citrongräs - Upplyftande doft av malda ingefärsrötter följt av aptitretande citrongräs tillsammans med en hint av nyrivet citronskal och korianderfrön som ger dig en skarp och fräsch doft.

1 st. Toskanska Fikon - Denna läckra blandning av saftiga fikon, aprikos och mörka bär, förstärkt med en baston av sandelträ, minner om Toscanas solkyssta kullar.


Perfekt för att skapa väldoftande höst- och vinterkvällar när du vill ha en avslappnande känsla hemma. Vårt vaxbrännarpaket innehåller 3 olika doftvaxkakor, vilket ger dig möjligheten att välja din favoritdoft för varje tillfälle.

Placera ditt värmeljus på botten av brännaren och låt doftvaxkakan smälta försiktigt för att sprida sin doft i hela rummet.

Skapa en magisk och romantisk atmosfär i ditt hem med vårt vaxbrännarpaket. Perfekt för att ge som julklapp, present till flickvän eller en mysig gå-bort-present till en vän.

Upplev det avslappnande och väldoftande med vårt vaxbrännarpaket idag.


SKAPA EN MYSIG ATMOSFÄR MED KERAMISK AROMALAMPA: Keramisk aromalampa med 3 olika doftvax för att skapa en mysig och avslappnande atmosfär i hemmet.

DOFTER FÖR EN ROMANTISK STÄMNING: Inkluderar dofter som limesplash, ingefära och citrongräs samt toskanska fikon för olika stämningar.

SOM EN ROMANTISK GÅVA ELLER GÅ-BORT-PRESENT: Perfekt present till alla tillfällen som julklapp, romantisk present eller gå-bort-present till en vän.

VÄLJ DIN FAVORITDOFT FÖR VARJE TILLFÄLLE: Vaxbrännarpaketet ger möjlighet att välja favoritdoft för varje tillfälle.

MAGISK OCH ROMANTISK ATMOSFÄR I HEMMET: Skapa en magisk och romantisk atmosfär i hemmet med detta vaxbrännarpaket.