Doftvax Sojavax Naturligt Vax Mullbär

145,00 kr

Förtrollande doftupplevelser för ditt hem

Skapa en magisk atmosfär med Doftvax Sojavax Naturligt Vax Mullbär - den perfekta lösningen för att fylla ditt hem med söta, mogna mullbärsdofter.

Unna dig lyxen av ren njutning

Låt dig svepas iväg av ljuvliga dofter i upp till 36 timmar med vårt hållbara och miljövänliga sojavax. Varje kaka ger dig minst 12 timmars aromatisk njutning.

Gör ditt hem till en oas av väldoft

Doftvaxet är lätt att använda och passar perfekt för aromaterapi eller för att skapa en romantisk stämning. Ge bort det som en gå-bort-present eller överraska din flickvän med en omsorgsfull och doftande present.

Så skäm bort dig själv och dina nära och kära med Doftvax Sojavax Naturligt Vax Mullbär - för en doftupplevelse som tar andan ur dig!

Sista produkten i lager

Produktbeskrivning

Doftvax Sojavax Naturligt Vax Mullbär, fylld till brädden med doft av söta, mogna mullbär, denna fruktiga doft sprudlar av sötma och livfullhet som signalerar början på en resa fullspäckad med solsken och leenden.

Produktspecifikationer
Antal: 3-pack
Mått: 6 cm i diameter och 1,5 cm tjock
Färg: Vit
Material: Sojavax, Naturligt vax
Tema & tillfälle: Hemmamys, Present
Produkttyp: Doftvax

Underbar doftkvalitet.
Varje vaxkaka räcker i c:a 12 timmar (3-pack ger hela 36 timmar av underbara dofter).
Biologiskt nedbrytbar, naturlig och förnybar

De doftrika vaxkakorna av sojavax är förnybara, hållbara och miljövänliga och dessutom så lätta att använda!
Lägg helt enkelt sojavaxkakan i en värmare och njut av upp till 12 timmars aromatisk njutning när doften frigörs.

Skapa en väldoftande och avslappnande atmosfär i ditt hem med Doftvax Sojavax Naturligt Vax Mullbär. Detta naturliga sojavax smälter lätt och är tillverkat med 100 % soja och eteriska doftoljor, vilket ger en ren och giftfri bränning. Det starkt doftande vaxet sprider en härlig doft i rummet och varar i över 12 timmar.

Vår Doftvax Sojavax är paraffinfri, vilket gör den säker att använda. Du kan njuta av aromaterapi och skapa en harmonisk atmosfär i ditt hem utan att behöva oroa dig för skadliga kemikalier.

Detta hållbara doftvax är handgjort och av hög kvalitet. Det är inte testat på djur, vilket gör det till ett miljövänligt val. De doftrika vaxkakorna av sojavax är förnybara, hållbara och miljövänliga och dessutom så lätta att använda!

Doftvax Sojavax Naturligt Vax Mullbär ger dig en upplyftande och avkopplande upplevelse. Den förtrollande doften av mullbär kommer att skapa en lugn och harmonisk atmosfär i ditt hem. Det är perfekt som en gå-bort-present eller som en romantisk present till din flickvän på Alla hjärtans dag eller som julklapp.

Skäm bort dig själv eller någon du tycker om med detta underbara doftvax. Upplev den förtrollande och avkopplande effekten av Doftvax Sojavax Naturligt Vax Mullbär och njut av en harmonisk atmosfär i ditt hem.


Ljuvlig fruktig doft av solmogna mullbär, Naturligt sojavax som är gjort av 100 % sojavax och eteriska doftoljor för en ren och giftfri bränning.
Ljuvligt doftande och långvarig, upp till 36 timmars aromatisk njutning. 3-pack, varje kaka ger doft i minst 12 timmar
De doftrika vaxkakorna av sojavax är förnybara, hållbara och miljövänliga och dessutom så lätta att använda!
Perfekt för aromaterapi och för att skapa en väldoftande atmosfär i ditt hem. Fylld till brädden med doft av söta, mogna mullbär.
Idealiskt som en gå-bort-present eller som en romantisk present till din flickvän på Alla hjärtans dag eller julklapp.