Doftvax Sojavax, Naturligt Vax Vit 3-Pack True Enchantment

145,00 kr
4.5/5
Snabba leveranser: 1-5 dagar med Postnord 
Trygga köp: Betala med Klarna 
Enhetsfrakt 49:-

Produktbeskrivning

True Enchantment har berusande toner av patchouli, dämpad av den krämiga sötman från vanilj som värms upp av den rikliga doften av träbaserad tonkaböna. En kombination att verkligen njuta av. 

De doftrika vaxkakorna av sojavax är förnybara, hållbara och miljövänliga och dessutom så lätta att använda!
Lägg helt enkelt sojavaxkakan i en värmare och njut av upp till 12 timmars aromatisk njutning när doften frigörs.

Produktspecifikationer
Antal: 3-pack
Mått: 6 cm i diameter och 1,5 cm tjock
Färg: Vit
Material: Sojavax, Naturligt vax
Tema & tillfälle: Hemmamys, Present
Produkttyp: Doftvax

Underbar doftkvalitet.
Varje vaxkaka räcker i c:a 12 timmar.
Biologiskt nedbrytbar, naturlig och förnybar

En underbar doft för att varva ner på kvällen med en kopp te eller på morgonen när du gör dig redo för dagen. Doften är rik och söt, med fylliga noter av patchouli som balanseras av krämig vanilj och fyllig tonkaböna.

Det perfekta valet för ditt hem dessa sojavaxkakor med en naturlig träbaserad doft för att njuta av upp till 12 timmars aromatiska dofter är tillverkade av förnybara, hållbara och miljövänliga material. De är också lätta att använda. Placera dem helt enkelt i en värmare och njut av upp till 12 timmars aromatisk njutning.

True Enchantment har fylliga noter av patchouli tempererad av krämig sötma av vanilj som värms upp av den rika doften av träbaserad tonkaböna.

Doftvax som absorberar och eliminerar dålig lukt.  Organiskt nedbrytbart och veganskt. Det bästa sättet att få ditt hem att dofta underbart!  Innehåller inga bekämpningsmedel eller herbicider, är helt biologiskt nedbrytbara och avger inga giftiga ångor.

En prisvärd och vacker present till en vän. Den perfekta lösningen för att varsamt släppa ut din valda doft i ditt vardagsrum. Det doftrika signaturvaxet i sojablandningen är förnybart, hållbart och snällare mot miljön.

Sojavax Doftvax Aromalampa Aromaterapi Doft Aroma Terapi Väldoft Doftolja Doftpinnar Doftljus Doftpåsar Olja Doftoljor Rumsdoft Alla Hjärtans Dag Present Julklapp Flickvän Romantisk Presenter Gå-Bort-Present Kompis