Previous
Next

Doftvax Jul Vinter Kanel Och Stjärnanis - Söt kryddad kanel för en mysig julstämning - 3-pack Sojavax

145,00 kr

Doftvax kanel och stjärnanis förenas i den behagliga och överdådiga, vintergröna doften av söta vinterkryddor. Magiskt festlig doft.


I lager

Produktbeskrivning

Doftvax Jul Vinter Kanel Och Stjärnanis är det perfekta sättet att skapa en mysig och väldoftande atmosfär under julen. Med den söta kryddiga doften av kanel och stjärnanis kommer du genast att känna dig som hemma. Doftvaxet är inspirerat av hembakade pepparkakor och ger ditt hem en underbar arom som sprider sig i rummet.


Produktspecifikationer
Antal: 3-pack
Mått: 6 cm
Färg: Vit
Material: Sojavax
Tema & tillfälle: Väldoft, jul vinter
Produkttyp: Doftvax
Vikt: 26 gram


Doftvax Jul Vinter Kanel Och Stjärnanis är perfekt att använda i en aromalampa eller vaxvärmare för att sprida doften i ditt hem. Den sublima doften av kanel och stjärnanis möts och skapar en harmonisk atmosfär som ger dig en genuin julkänsla.

Doftvax är även en perfekt gå-bort-present eller julklapp till din flickvän eller för att skapa en romantisk stämning. Med vårt doftvax Jul Vinter Kanel Och Stjärnanis kan du skapa en väldoftande och mysig atmosfär hemma.

Ge dig själv och ditt hem den bästa julgåvan med vårt doftvax Jul Vinter Kanel Och Stjärnanis. Njut av doften av kanelstång och stjärnanis som genomsyrar ditt hem under hela julen. Skapa en härlig julkänsla och njut av välbehaget i att vara hemma.

De doftrika vaxkakorna av sojavax är förnybara, hållbara och miljövänliga och dessutom så lätta att använda!
Lägg helt enkelt sojavaxkakan i en värmare och njut av upp till 12 timmars aromatisk njutning när doften frigörs.

Detta doftvax har en rik blandning av kanelstång, genomsyrad av stjärnanis. Här i ett 3-pack så att du kan njuta av julens dofter hela vintern - skäm bort dig själv!

Med doftvax Jul Vinter Kanel Och Stjärnanis förvandlas ditt hem till en mysig julstuga. En doftupplevelse som ger äkta julkänslor
Hembakade pepparkakor: Upplev doften av nybakade pepparkakor i ditt hem med doftvax Jul Vinter Kanel Och Stjärnanis. Doft, designad för att framkalla speciella minnen.
Ljuvliga juliga toner möts: Den sublima doften av nymald kanelstång och stjärnanis som skapar en perfekt doftharmoni i ditt hem.
Väldoftande jul: Skapa en härlig julkänsla i ditt hem med kryddig stjärnanis och mald kanelstång, julens doft
Mysig adventstid: Skapa en mysig och välbehaglig atmosfär under adventstiden med doftvax Jul Vinter Kanel Och Stjärnanis.