Doftvax Sojavax Sanctuary Lavendel Mysk - Miljövänlig och Högkvalitativ Väldoftande Aromaterapi - 3-pack

145,00 kr

Sanctuary har designats för att skapa en fridfull miljö. Fransk lavendel, jordnära vetiver, inslag av eukalyptus och aromatisk anis. 

Sista produkten i lager

Produktbeskrivning

Skapa en inbjudande och avkopplande atmosfär i ditt hem med Doftvax Sojavax Sanctuary Lavendel Mysk. Detta miljövänliga och högkvalitativa vax är tillverkat av Sojavax, vilket gör det både hållbart och skonsamt mot miljön.


Produktspecifikationer
Antal: 3-pack
Vikt:26 gram
Färg: vit
Material: sojavax
Tema & tillfälle: mys, hemmadoft
Produkttyp: doftvax
Dofttid: upp till 12 timmar


Den franska lavendeldoften ger en lugnande och avslappnande effekt, medan myskbasen ger en förförisk och sensuell ton till doften. Med hjälp av vår Sanctuary doftvax kan du enkelt lägga till en doft av inre frid och harmoni i ditt hem.

Varje vaxkaka räcker i upp till 12 timmar, vilket gör att du kan njuta av den härliga doften under lång tid. Vaxet försvinner inte och kan enkelt avlägsnas från aromalampan när doften har avtagit.

Använd detta doftvax tillsammans med en aromalampa för att skapa en avkopplande och förförisk atmosfär i ditt hem. Aromaterapi har länge varit känt för sina positiva effekter på humör och välbefinnande, och med vårt doftvax kan du enkelt uppleva dessa fördelar i ditt eget hem.

Ge bort detta doftvax som en julklapp eller gå-bort-present till din flickvän eller som en romantisk gest till någon speciell. Det kommer definitivt att uppskattas och skapa en mysig och romantisk stämning.

Skapa en avslappnande och förförisk atmosfär med hjälp av våra doftvaxkuber. Vårt doftvax Sojavax Sanctuary Lavendel Mysk är perfekt för dig som vill skapa en doftande och fridfull miljö i ditt hem.

Franskt lavendel- och myskdoftande doftvax för en avkopplande och fridfull atmosfär. Sanctuary, doft som slappnar av och lugnar sinnena
Tillverkat av högkvalitativt Sojavax som är skonsamt mot miljön. Börja en resa till inre frid och hitta en fristad
Varje vaxkaka ger upp till 12 timmars doft och är lätt att avlägsna från din aromalampa efter att doften har avtagit
Skapa en avslappnande och fridfull atmosfär med hjälp av detta väldoftande sojavax. När du vill skapa en inbjudande atmosfär
Perfekt julklapp eller gå-bort-present för flickvänner och som romantiska presenter. Kan användas om och om igen tills doften så småningom inte är lika stark eller att du helt enkelt vill ha en annan doft.