Previous
Next

Ballonger Party Födelsedag Transparent Latex 12-pack Genomskinliga

41,00 kr
I lager

Produktbeskrivning

Vill du ha en fest som verkligen sticker ut? Då är dessa transparenta ballonger perfekta för dig! Med sin genomskinliga design ger de dig möjlighet att vara kreativ och skapa ballonger som är unika för just din fest.Varför inte fylla dem med konfetti för att ge dem extra färg och glädje? Eller måla dem med dina egna motiv och färger för en personlig touch? Du kan också blanda dem med guld- och silverballonger för att skapa en lyxig atmosfär. Möjligheterna är oändliga! Dessa ballonger är tillverkade av 100% naturligt gummi och är återvinningsbara. De har en storlek på 30 cm (12") och är av hög kvalitet, vilket innebär att de kan fyllas både med luft och helium. Observera att helium inte ingår i förpackningen.

Produktdetaljer:
Antal: 12-pack
Mått: 30 cm
Färg: Transparent
Material: Latex
Tema: Party födelsedag 
Produkttyp: Ballonger

Ballonger är en suverän dekoration på festen. Ballonger är alltid ett säkert kort för att höja stämningen på festen. Ballonger är perfekta att använda till alla tillställningar.

Går att använda till nästan varje festlighet. Överraska barnen med en varsin fin ballong fastknuten på barnens stolar vid kalasbordet och låt sedan alla kalasbarnen ta med sig den hem.
Välj ett tema och sätt upp ballonger som passar. Få saker skapar så mycket partystämning som ballonger och de är därmed ett måste på alla typer av kalas.
Dekorera med ballonger är både fint och roligt! De här ballongerna passar perfekt om du planerar ett bröllop, en tjejfest eller kanske ett födelsedagskalas. 
Höj kalasstämningen i rummet med snygga ballonger! För speciella tillfällen krävs det speciella ballonger som exempelvis dessa festliga latexballonger