Previous
Next

Ballonger Blå Krom Mirror Reflex -Effekt

53,00 kr

Ballonger med så kallad Chrome effekt här i blått. Ger ett elegant intryck, passar alla sorters festliga tillfällen. Snabb leverans.

I lager

Produktbeskrivning

Ballonger Krom Mirror Reflex -Effekt Blå - Festliga Latexballonger för dekorationer. Skapa en festlig atmosfär med våra Blå Krom Mirror Reflex -Effekt Ballonger. Dessa vackra chrome blå latexballonger är perfekta för alla typer av dekorationer. Oavsett om det är en födelsedagsfest, ett barnkalas, eller en babyshower, kommer dessa ballonger att förgylla stämningen och sprida glädje.


Produktdetaljer:
Antal: 9-pack
Mått: 30 cm
Färg: Blå
Material: Naturlig latex
Tema: Babyshower, födelsedag
Produkttyp: Latexballonger
Biologiskt nedbrytbara


Ballongerna är tillverkade av högkvalitativt latex av heliumkvalitet, vilket gör dem perfekta för att fyllas med helium och sväva i luften. De är också mycket hållbara och kommer att behålla sin form och färg länge.

För enkel och bekväm uppblåsning rekommenderar vi att använda en ballongpump. På så sätt kan du enkelt fylla ballongerna utan ansträngning. Den metalliska färgen ger ballongerna en glänsande och iögonfallande effekt, vilket gör dem till en fantastisk dekoration för olika tillfällen.

Oavsett om du vill dekorera taket, skapa en festlig atmosfär på en studentfest eller lägga till en touch av elegans på ett bröllop, kommer dessa ballonger att göra jobbet. Med sina pastellfärger och metalliska glans kommer de att fånga allas uppmärksamhet och skapa en festlig och glädjefylld atmosfär.

Beställ dina Blå Krom Spegel Reflex -Effekt Ballonger idag och få en fantastisk dekoration till ditt nästa evenemang. Ge dig själv och dina gäster en minnesvärd upplevelse med dessa vackra och iögonfallande ballonger. Skapa en festlig stämning och låt festen börjaBALLONGER MED CHROME-EFFEKT: Skapa en festlig atmosfär med dessa vackra och färgstarka ballonger som ger en spegelreflex-effekt. Perfekta för födelsedagsfester, barnkalas, dop och mycket mer!
HELIUMKVALITET: Våra ballonger är tillverkade av högkvalitativt naturligt latexmaterial och är speciellt designade för att hålla luft eller helium under lång tid.
PERFEKT FÖR ALLA FESTLIGHETER: Dessa blå kromballonger kan användas för att dekorera barnrum, bröllop, studentfester och mycket mer! Skapa en festlig och elegant atmosfär med dessa iögonfallande ballonger.
ENKLA ATT ANVÄNDA: - Våra ballonger är lätta att blåsa upp med antingen en ballongpump eller helium. Du kan snabbt och enkelt dekorera taket, väggarna eller skapa en vacker ballongbåge för att göra ditt evenemang minnesvärt.
100% BIOLOGISKT NEDBRYTBARA: Tillverkas av naturligt latexmaterial! Inte bara är de extremt hållbara, utan de ger också en strålande och färgstark effekt som verkligen gör att de sticker ut.