Previous
Next

Ballonger Latex Naturgummi Fest, kalas födelsedag Silver 10-pack

41,00 kr
Dessa stora silverballonger är perfekta för att lägga till en touch av elegans till alla evenemang. Fyll dem med luft eller helium och låt dem flyta till taket för en fantastisk upplevelse.
I lager

Produktbeskrivning

Dessa latexballonger av högsta kvalitet är perfekta för alla speciella tillfällen! 
Varje ballong är silverfärgad och mäter 30 cm när den är helt uppblåst. Förpackningen innehåller 10 ballonger, tillräckligt för att dekorera alla festlokaler. 

Produktspecifikationer
Antal: 10-pack
Mått: 30 cm
Färg: Silverfärgad
Material: Latex, naturgummi
Tema & tillfälle: Fest, kalas, födelsedag
Produkttyp: Latexballonger

Helium eller luft kan användas för att blåsa upp ballongerna.


Stora, hållbara ballonger med fin lyster! De är silverfärgade, så de kommer att lägga till en touch av elegans till alla evenemang. Och de kan blåsas upp med antingen luft eller helium, så att du kan välja det perfekta alternativet för dina behov.

Fantastiska ballonger att överraska med. Dessa högkvalitativa latexballonger är perfekta för alla fester! De kommer i ett paket om tio, och varje ballong blir ca. 30 cm i diameter när de är full uppblåsta.

Stajla bröllopet med silverfärgade ballonger! De kan blåsas upp med antingen luft eller helium, och kommer att utgöra ett bra komplement till alla festdekorationer!

Perfekt för fester med ett tema som går i silver. Letar du efter något speciellt för att få din nästa fest att sticka ut? Kolla in våra Ballonger Latex Silver ballonger! Dessa stora, glänsande silverballonger kommer säkerligen att få allas uppmärksamhet. De är perfekta för att fylla med luft eller helium, och de kommer att hålla sig flytande i timmar.

Stora silverballonger gjorda av naturgummilatex. Ballonger Latex Silver ballonger är perfekta för att ge en touch av klass till alla evenemang. Dessa stora silverballonger är gjorda av högkvalitativ latex och kan blåsas upp med luft eller helium.

Silver Latex Ballonger 12 Tum Vit Konfetti Latexballonger  25-Årsjubileumsballonger Metallic Krom Helium Silvervita Ballong Girlander Kit Stycken Silverlatex Partyballonger Grattis 25-Årsjubileumslatexballonger 12"