Ballonger Guldmetallic 25-pack

64,00 kr

Letar du efter det perfekta tillbehöret för att sätta stilen på din nästa fest eller evenemang? Då kommer du älska våra guldiga ballonger i 25-pack! Dessa ballonger är inte bara snygga, de kommer även att ge en glimrande touch till alla tillfällen. Våra ballonger i glittrande guld är perfekta för bröllop, födelsedagsfester, baby showers och alla andra speciella tillfällen där du vill skapa en elegant och festlig atmosfär. Med deras levande färg och metalliska glans kommer de verkligen att sticka ut och göra varje ögonblick speciellt. Våra ballonger är tillverkade av högkvalitativt material som är både hållbart och miljövänligt. De är lätta att blåsa upp och håller luft länge.

I lager

Produktbeskrivning

Dekorera din fest med fantastiska guldfärgade ballonger! Dessa stora ballonger blir ca 30 cm i diameter när de är uppblåsta och har en vacker metallic-finish som ger dem en unik glans. Tillverkade av naturlig latex och är både hållbara och miljövänliga.

Guldballonger är perfekta för alla festliga tillfällen, oavsett om det är Nyår, Bröllop, Födelsedag eller något annat firande. Du kan enkelt fylla dem med luft eller helium för att skapa imponerande ballongarrangemang och dekorera festlokalen på ett spektakulärt sätt.

Med detta 25-pack av guldballonger får du tillräckligt med ballonger för att skapa en festlig atmosfär. De är också mycket prisvärda, vilket gör dem till ett utmärkt val för alla som vill köpa billiga dekorationer utan att kompromissa med kvaliteten.

 

Skapa det perfekta bröllop, födelsedagsfest eller nyårsfirandet med hjälp av dessa vackra guldballonger. Du kan använda dem för att skapa ballongbuketter, ballongbågar eller helt enkelt sprida dem över festlokalen för att ge den extra glans och feststämning.

 

Köp dessa guldballonger idag och förbered dig på att imponera på dina gäster med en fantastisk festupplevelse. Gör din fest till en minnesvärd händelse med hjälp av dessa högkvalitativa och prisvärda ballonger.

Produktdetaljer:
Antal: 25-pack
Mått: 30 cm
Färg: Guld
Material: Latex
Tema: Nyår bröllop födelsedag
Produkttyp: Ballonger
Biologiskt nedbrytbara

Går lika bra att fylla med luft som med helium (Vill du att ballongerna skall flyga krävs helium).

Stora, hållbara ballonger med fin lyster!
Tillverkade av naturlig latex med metallicskimmer för en fin glans
Perfekt till barnkalas, födelsedag, party, fest, nyår kort sagt alla festliga tillfällen
100% biologiskt nedbrytbar naturlig latex
Snygga ballonger för bröllop eller andra evenemang