27-pack Guld Metallic Ballonger

64,00 kr
4.5/5
Letar ni efter det där lilla extra som kommer att få era barns ögon att tindra och samtidigt ge er fest ett lyft?
Säg hej till våra fantastiska guldmetallic ballonger! Dessa skönheter är som solstrålar som skimrar i rummet – de kommer definitivt att höja stämningen på vilken samling som helst, vare sig det är en födelsedag, årsdag eller varför inte bara en härlig familjehelg.
Dessa ballonger kommer i ett pack med flera stycken, nämligen 27. Så du kan fylla hela rummet med glittrande guld eller skapa en elegant bukett som en perfekt dekoration.
De är enkla att blåsa upp och skapa en fantastisk atmosfär på nolltid.
Snabba leveranser: 1-5 dagar med Postnord 
Trygga köp: Betala med Klarna 
Enhetsfrakt 49:-

Produktbeskrivning

Tänk dig en fest där hela rummet glittrar av guld, där varje blinkning ger glimten av något magiskt. Med dessa guldmetallic-ballonger ger du ditt firande precis den där extra touchen som får gästerna att häpna och barnen att skratta av förtjusning.


Produktdetaljer:
Antal: 27-pack
Mått: 30 cm
Färg: Guld
Material: Naturgummi
Tema: Årsdag, Födelsedag, Möhippa, Nyår
Produkttyp: Latexballonger


I detta pack får du hela 27 stycken stora ballonger som pumpar upp till hela 30 cm i diameter. Så vare sig du planerar en stor födelsedagsfest, vill fira nyår med stil eller bara ha en glänsande detalj till din middagsbjudning, så är dessa ballonger det perfekta valet.

De kan sväva majestätiskt över dansgolvet eller bindas samman i en storslagen båge vid entrén, vilket omedelbart skapar en känsla av lyx och festligheter.

Dessa ballonger är tillverkade av ett högkvalitativt material som inte bara är hållbart utan också biologiskt nedbrytbart. Så du kan dekorera med gott samvete, vetandes att du inte skadar miljön. Ballongerna är också enkla att blåsa upp, antingen med en vanlig ballongpump eller med helium för att få dem att sväva.

Helium kan ge en extra dimension till din dekoration eftersom du då kan leka med höjder och skapa en drömsk atmosfär där ballongerna dansar i taket. Du behöver inte oroa dig för att färgen ska blekna snabbt – dessa ballonger har en skinande guldfinish som är designad för att hålla sig lika glänsande och inbjudande genom hela evenemanget.

MAGISK STÄMNING MED GULDMETALLIC-BALLONGER - Festen får en magisk känsla med guldmetallic-ballonger som skapar glädje och förvåning. Ingen fest utan ballonger

GULDFÄRGADE LATEXBALLONGER FÖR ELEGANT FEST - Innehåller 27 stycken guldfärgade latexballonger som kan pumpas upp till 30 cm i diameter. Ballonger i en färg som passar en elegant fest

FESTLIGA BALLONGDEKORATIONER TILL ALLA TILLFÄLLEN - Lämpliga för olika evenemang såsom årsdagar, födelsedagar, möhippor och nyårsfiranden

BIOLOGISKT NEDBRYTBARA BALLONGER - Ballongerna är biologiskt nedbrytbara och kan sväva med helium för en drömsk effekt. Stora, hållbara ballonger med fin lyster!

LYXIG GULDFINISH FÖR FESTLIGA RUM - Hållbar skinande guldfinish som inte bleknar och bidrar till en känsla av lyx och festligheter. Vilket rum som helst blir ett coolt festparadis