Vita Ballonger för Bröllop - 25-pack, Heliumkvalitet, Miljövänlig, Hög Kvalitet

64,00 kr

Vita ballonger är klassiskt på bröllop eller dop men fungerar i alla sammanhang och blir vackra ihop med andra färger. Här hittar du en ballong för varje tillfälle.

I lager

Produktbeskrivning

Ballonger Vita för Bröllop 25-pack är den perfekta dekorationen för att skapa en elegant och festlig atmosfär vid olika tillfällen. Dessa vita ballonger är tillverkade av naturlig latex av hög kvalitet och är hållbara för långvarig användning.
 

Produktdetaljer: 
25-pack.
Material: Latex.
Färg: Vit.
Storlek: 30 cm.
100% Biologiskt nedbrytbara.
Heliumkvalitet
 

Går lika bra att fylla med luft som med helium (Vill du att ballongerna skall flyga krävs helium).
 

Dessa ballonger är speciellt designade för bröllop och födelsedagsfester och kan användas för att skapa vackra ballongbågar och dekorera festlokalen på ett stilfullt sätt. De är också lämpliga för babyshower, alla hjärtans dekorationer och andra temafester.
 

Att använda ballongerna är enkelt. Man kan fylla dem med helium för att få dem att sväva eller blåsa upp dem för att skapa festliga ballongbuketter. De är säkra att använda både för barn och vuxna, och eftersom de är tillverkade av naturlig latex är de också miljövänliga.
 

Med dessa vita ballonger kan du skapa en festlig atmosfär som kommer att imponera på dina gäster. Deras höga kvalitet och hållbara material gör dem till en pålitlig och prisvärd dekoration. Ge din fest en touch av elegans, charm och magi med Ballonger Vita för Bröllop 25-pack

Vita ballonger i hög kvalitet - Tillverkade av naturlig latex och hållbara för långvarig användning.
 

Perfekt dekoration för bröllop och födelsedagsfester - Skapa vackra ballongbågar och dekorera festlokalen på ett elegant sätt.
 

Passar för olika tillfällen - Användbara vid babyshower, alla hjärtans dekorationer och andra temafester.
 

Lätt att använda - Fyll med helium för att få ballongerna att sväva eller blås upp dem för att skapa festliga ballongbuketter.
 

Säker och miljövänlig - Tillverkade av naturlig latex och är helt säkra att använda för både barn och vuxna.