Vimpelgirlang Gul & Blå - Studenten

30,00 kr
4.5/5

Är du redo att lyfta stämningen till nästa nivå på kommande kalas eller högtider?

Vår härliga, färgglada vimpelgirlang är precis vad du behöver för att sätta en extra piffig touch på festen – oavsett om det är studentfirande, midsommar eller barnens födelsedagskalas!

Vet du, det är något speciellt med hur dessa gladfärgade, gula och blåa flaggor fladdrar i vinden och direkt signalerar "Här firar vi!"

Plus, de är tillverkade av slitstarkt, väderbeständigt material, så du kan återanvända dem om och om igen, vår vimpelgirlang är designad för att hålla och för att vara miljövänlig. Monteringen är dessutom busenkel.

Girlangen kommer med en lång, tålig snodd som du enkelt kan fästa vid träd, tak, staket eller var som helst du önskar att skapa en festlig atmosfär. 

Snabba leveranser: 1-5 dagar med Postnord 
Trygga köp: Betala med Klarna 
Enhetsfrakt 49:-

Produktbeskrivning

Sugen på att piffa upp studenten eller familjefesten lite extra? Kolla in vår färgglada vimpelgirlang som lyfter stämningen på nolltid. Tänk dig gula och blå flaggor som svajar glatt i vinden när ni firar midsommar i trädgården, eller skapar en härlig bakgrund för barnens födelsedagskalas.


Produktspecifikationer
Antal: 1 styck
Mått: Längd 3 meter, flaggor 10 x 15 cm
Färg: Gul & blå
Material: Plast
Tema & tillfälle: Studenten, midsommar, födelsedag
Produkttyp: Vimpelgirlang


Den här girlangen är 3 meter lång och tillverkad i plast, vilket betyder att den pallar både en sommarregn och solig eftermiddag utan att tappa färg eller gå sönder. Så du kan använda den om och om igen för alla typer av festligheter.

Vår vimpelgirlang är inte bara praktisk, den är också enkel att montera. Med lättviktiga flaggor som är enkla att sätta upp, kan du snabbt förvandla vilket utrymme som helst till en plats för glädje och firande.

Du kan hänga den längs med staketet, över terrassen, mellan träd eller var du än önskar att tillföra lite extra färgklickar. För att skapa en ännu mer festlig känsla kan du kombinera vimpelgirlangen med andra dekorativa element som ballonger, ljusslingor eller till och med handgjorda dekorationer gjorda av barnen.

Ställ fram ett bord med vackert dukade tallrikar, glas och servetter som matchar girlangens färger för en genomtänkt och estetiskt tilltalande uppställning.


GULT OCH BLÅTT FÖR STUDENTEN & MIDSOMMAR - Vimpelgirlang i gult och blått för att höja stämningen vid studenten, midsommar och födelsedagar

FLAGGIRLANG MED 10 X 15 CM FLAGGOR, 3 METER LÅNG - En flaggirlang som är 3 meter lång med flaggor som mäter 10 x 15 cm

ÅTERANVÄNDBAR OCH VÄDERTÅLIG - Tillverkad i plast för att tåla väder och vind och kan återanvändas vid flera tillfällen

FLEXIBEL MONTERING FÖR STAKET, TERRASSER OCH TRÄD - Enkel att montera och kan placeras på olika ställen som staket, terrasser och mellan träd

DEKORATIVA ELEMENT SOM KAN KOMBINERAS - Kan kombineras med andra dekorativa element och matchas med dukningen för en helhetsupplevelse