Previous
Next

Vimpelgirlang Studenten Midsommar

30,00 kr
Denna festliga dekoration kommer att ge glädje till alla dina fester. Gör ditt evenemang oförglömligt med denna unika dekoration.
Sista produkten i lager

Produktbeskrivning

Gör ditt firande ännu mer speciellt med denna vackra, färgglada och återanvändbara vimpelgirlang!

Lägg till den speciella festliga touchen till varje fest med denna vackra 3 meter långa flaggirlang i gult och blått. Den är gjord av plast, så att den inte bleknar eller slits sönder under solen eller regnet – vilket gör den perfekt för alla evenemang, inomhus eller utomhus. Dessutom gör flaggorna på 10 x15 cm det enkelt att hänga upp den var som helst!
Gör din nästa födelsedag, studentfest, midsommarfirande ännu mer speciellt med denna iögonfallande vimpelgirlang! Med sina fina färger och slitstarka material kommer det garanterat att skapa en glad atmosfär för alla dina gäster!

Gör varje fest oförglömlig med denna gula och blå vimpelkrans – beställ din idag!

Produktspecifikationer
Antal: 1 styck
Mått: Längd 3 meter, flaggor 10 x 15 cm
Färg: Gul & blå
Material: Plast
Tema & tillfälle: Studenten, midsommar, födelsedag
Produkttyp: Vimpelgirlang
Vimpelgirlang flaggirlang som är en trevlig dekoration på midsommarfesten, studenten, födelsedagen eller nationaldagen. Tillverkad av plast vilket gör att den går lika bra att ha inomhus som utomhus

Girlangen har en längd på 3 meter och varje flagga är 10 x15 cm. Den är i Svenska flaggans färger, varannan flagga är gul och varannan är blå. En mycket uppskattad dekoration på ex. studentfesten.

Perfekt som dekoration på studentflaket, studentskivan eller andra fester där man vill ha den klassiska känslan med de svenska färgerna.  Passar på alla sorters fester och åldrar.

Välj ett tema och sätt upp ballonger som passar. Går att använda flera gånger, vilket gör den till ett miljösmart alternativ. Det är definitivt en stilig och lyckad festdekoration.

Vilket rum som helst blir ett coolt festparadis Vimpelgirlangen är dubbelsidig (samma färg på båda sidor), så det spelar ingen roll hur du hänger upp den. Girlangen säljes styckvis