Pride Regnbågs Vimpelgirlang Dubbelsidig

39,00 kr
4.5/5

Förgyll din fest med en sprakande regnbågsflagga som sprider glädje och gemenskap!

Denna 3 meter långa flaggirlang med slitstarka plastvimplar i levande regnbågsfärger är det perfekta tillbehöret för att visa solidaritet under Pride, födelsedagsfiranden eller vilken sammankomst som helst.

Dess dubbeltryckta flaggor garanterar att budskapet om mångfald och acceptans syns från alla vinklar. Inte bara är den ett robust festtillbehör, men också ett kraftfullt uttryck för stöd till HBTQ+-gemenskapen.

Låt denna flaggirlang vara en påminnelse om kärlekens alla färger och den samhällsanda den representerar. Den är mer än en dekoration; den är en hyllning till mångfalden som berikar våra liv.

Använd den stolt under Pride-festivaler eller varje dag för att visa ditt stöd.

Snabba leveranser: 1-5 dagar med Postnord 
Trygga köp: Betala med Klarna 
Enhetsfrakt 49:-

Produktbeskrivning

Låt regnbågens alla färger sprida glädje och gemenskap på er nästa tillställning med vår sprudlande regnbågsflagga! Perfekt för att förgylla allt från en mysig familjefest till att visa solidaritet under pride.


Produktdetaljer:
Antal: 1 styck
Mått: Längd 3 meter, vimplar 10 x 15 cm
Färg: Flerfärgad (regnbågsfärger)
Material: Plast
Tema: Pride, HBTQ+, Födelsedag
Produkttyp: Vimpel, flaggirlang


Denna praktfulla flaggirlang, på hela 3 meter, är designad för att göra varje hörn av festen lika festligt. Dess slitstarka plastvimplar gör att den kan briljera genom såväl solsken som regn, och tack vare att flaggorna är tryckta på båda sidor, blir er hyllning till mångfalden synlig oavsett var i rummet eller trädgården ni befinner er.

Tänk er barnens leenden när den färgglada vimpeln svajar ovanför huvudet på födelsedagskalaset eller den extra värme som känns när ni samlas med nära och kära för att fira kärlekens alla färger.

Denna mångsidiga flaggirlang är inte bara ett robust festtillbehör utan också ett varmt stöd för HBTQ+-gemenskapen. Få festen att skina lika starkt som samhällsandan den representerar, och låt denna regnbågsflagga vara en påminnelse om att alla är välkomna och värderade.

Den är mer än bara en dekoration; det är ett uttryck för acceptans och hopp. Använd den stolt under Pride-festivaler, särskilda händelser centrerade kring HBTQ+-rättigheter, eller vilken dag som helst för att visa ditt stöd och din uppskattning för mångfalden som berikar våra liv.

REGNBÅGSFLAGGAN SPRIDER GLÄDJE OCH GEMENSKAP - Regnbågsflaggan sprider glädje och gemenskap vid olika tillställningar

FLAGGIRLANG 3M MED VIMPLAR 10X15CM - Innehåller 1 styck flaggirlang med måtten 3 meter längd och vimplar på 10 x 15 cm

FLERFÄRGAD FLAGGA FÖR PRIDE OCH FEST - Flaggan är flerfärgad och tillverkad av plast, passande för pride, HBTQ+ och födelsedagar

SYNLIG OCH HÅLLBAR DESIGN INOM- OCH UTOMHUS - Designad för att vara synlig och hållbar både inomhus och utomhus

ACCEPTANS OCH HOPP FÖR HBTQ+-RÄTTIGHETER - Representerar acceptans och hopp, användbar vid Pride-festivaler och för att visa stöd för HBTQ+-rättigheter