Previous
Next

Flaggirlang Vimpel 10 m Regnbåge Pride - Festliga och färgglada vimplar

64,00 kr

Flaggirlang Vimpel regnbågsfärgad girlang som är hela 10 meter lång. Kan användas både inne och ute. Passande till Pride eller ett party med Unicorn tema.

I lager

Produktbeskrivning

Flaggirlang Vimpel 10 m Regnbåge Pride är den perfekta dekorationen för att fira och visa ditt stöd för pride. Med sina färgglada vimplar i regnbågens alla färger kommer denna flaggirlang att ge en festlig och livlig atmosfär till alla typer av evenemang.
Vimplarna kan enkelt användas både inomhus och utomhus, vilket gör dem perfekta för trädgårdsfester och temafester. De är tryckta på båda sidor, vilket gör att de är synliga från alla vinklar och ger en dynamisk och festlig dekoration.
 

Flaggirlangen har en längd på 10 meter och varje vimpel mäter 20 x 30 cm. Detta gör att du kan skapa en imponerande dekoration som kommer att fånga allas uppmärksamhet. Oavsett om det är en födelsedagsfest, ett bröllop eller en mellofest, kommer dessa färgglada vimplar att göra din fest minnesvärd.
 

Produktdetaljer:
Antal: 1 st.
Mått: Längd 10 meter. Vimplar 20 x 30 cm
Färg: Flerfärgad
Material: Plast
Tema: Pride
Produkttyp: Vimpel flaggirlang

Tillverkad av hållbar plast kan flaggirlangen återanvändas vid flera tillfällen. Du kan använda den år efter år för att fira pride eller andra festliga tillfällen. Dess färgglada och starka design gör den till ett perfekt val för att skapa en festlig atmosfär.
Så fira och visa stolt ditt stöd för pride med Flaggirlang Vimpel 10 m Regnbåge Pride. Skapa en livlig och färgstark dekoration som kommer att göra din fest oförglömlig.
 

Färgglada vimplar i regnbågens alla färger för att fira och visa stolt stöd för pride
Enkel att använda både inomhus och utomhus, perfekt för trädgårdsfester och temafester
Tryck på båda sidor av vimplarna för att skapa en dynamisk och festlig dekoration
En flaggirlang med en längd på 10 meter och 20 x 30 cm vimplar, tillräckligt för att skapa en imponerande dekoration
Tillverkad av hållbar plast som kan återanvändas vid flera tillfällen