Regnbåge Pride Flaggirlang 10m - LGBTQ+

64,00 kr
4.5/5

Gör ditt festfirande oförglömligt med Flaggirlang Vimpel 10 m Regnbåge Pride, det perfekta valet för att skapa en välkomnande och inkluderande atmosfär.

Denna mångfärgade dekoration sträcker sig över 10 meter och är prydd med vimplar i regnbågens alla färger, var och en mäter 20 x 30 cm, vilket visar ditt stöd för mångfald och kärlek.

Oavsett tillfället – trädgårdsfest, bröllop, eller en sammankomst med nära och kära – kommer denna flaggirlang att garantera en minnesvärd stämning.

Dess dubbelsidiga design och hållbarhet i väderbeständig plast gör den till ett utmärkt val för både inomhus- och utomhusbruk, lätt att rengöra och återanvända för kommande evenemang.

Enkel att montera, den här flaggirlangen är den ultimata dekorationen för att fira kärlek och mångfald vid varje festlighet.

Snabba leveranser: 1-5 dagar med Postnord 
Trygga köp: Betala med Klarna 
Enhetsfrakt 49:-

Produktbeskrivning

Gör din fest livligare med Flaggirlang Vimpel 10 m Regnbåge Pride – det perfekta tillskottet för att skapa en atmosfär av glädje och kärlek vid alla typer av sammankomster.


Produktinformation:
Antal: 1 enhet.
Storlek: 10 meters längd. Vimplarnas storlek är 20 x 30 cm
Färg: Multifärgad
Material: Plast
Tema: Pride
Typ av produkt: Vimpelgirlang


Denna färgstarka prydnad är 10 meter lång och består av vimplar i regnbågens färger, där varje vimpel är noggrant tillverkad med dimensionerna 20 x 30 cm.

Den representerar ett stöd för mångfald och fungerar som en viktig symbol för festligheter som välkomnar alla. Perfekt för både trädgårdsfester, imponerande bröllop eller för att helt enkelt höja stämningen när familj och vänner möts, denna flaggkedja lovar att skapa ett minnesvärt intryck.

Med en dubbelsidig design blir färgerna och budskapet synlig från alla vinklar, bidragande till en livlig och inbjudande miljö.

Skapad från robust plast, är denna vimpelkedja långt ifrån enbart en dekoration för enstaka användning. Den är designad för att tåla olika väderförhållanden, vilket gör den perfekt för både inomhus- och utomhusanvändning. Den är också lätt att rengöra och kan återanvändas för framtida evenemang – allt från Pride-tåg till födelsedagskalas och mer.

Att sätta upp den är barnlek och kräver inga specifika redskap. Du kan smidigt hänga upp din flaggkedja mellan träd, längs med staketet, eller som en färgrik välkomst vid inträdet till evenemanget. 

LYFT DIN PRIDE FEST - Flaggirlang Vimpel 10 m Regnbåge Pride är det glädjefyllda tillbehöret som sprider kärlek och feststämning

MULTIFÄRGADE PRIDE-VIMPLAR - Består av plastvimplar i många färger med dimensionerna 20 x 30 cm och en sammanlagd längd på 10 meter

BIDRAR TILL EN INKLUDERANDE FESTATMOSFÄR - Symboliserar ett stöd för mångfald och passar perfekt för ett spektrum av evenemang från trädgårdsfester till bröllop

VÄDERBESTÄNDIG MED DUBBELSIDIG DESIGN - Synlig från alla vinklar tack vare dubbelsidig design, och tillverkad i väderbeständig plast för att kunna användas igen

ENKEL ATT MONTERA UTAN EXTRA REDSKAP - Monteras enkelt utan behov av avancerade verktyg, kan hängas var som helst från träd till staket