Guldig Gigantisk Vimpelgirlang - 10 meter

129,00 kr
4.5/5

Kolla in vår guldiga gigantiska vimpelgirlang som sträcker sig över hela 10 meter! Den är perfekt för dig som vill lyfta festatmosfären till nästa nivå och ge ditt party ett lyxigt och glänsande inslag. Med den här girlangen får du en guldig dröm i form av ändlösa glittrande vimplar som hänger stolt och skapar en festlig stämning i vilket rum eller utomhusyta som helst.

Vare sig du planerar en födelsedagsfest, nyårsfirande, examenskalas eller en glamourös bröllopsfest, är vår guldiga vimpelgirlang det perfekta tillbehöret.

Dess glänsande material reflekterar ljuset på ett elegant sätt och ger en lyxig vibb till festplatsen.

Den är lätt att hänga upp och kan användas både inomhus och utomhus, tack vare det slitstarka materialet som står emot både vind och väder. 

Snabba leveranser: 1-5 dagar med Postnord 
Trygga köp: Betala med Klarna 
Enhetsfrakt 49:-

Produktbeskrivning

Du som älskar att göra varje fest till en guldglänsande hit! Kolla in vår guldgirlang som kommer att få ditt party att gnistra som aldrig förr. Vi snackar om en girlang som sträcker sig hela 10 meter lång – prata om att göra ett statement, eller hur? Och inte nog med det, tänk dig 18 gigantiska vimplar, var och en är 30x45 cm av ren, glittrande festglädje.


Produktdetaljer:
Antal: 1-pack
Mått: Längd 10 m. Vimplar 30x45 cm. 18 vimplar
Färg: Guld
Material: Plast
Tema: Årsdag, Födelsedag, Möhippa, Nyår
Produkttyp: Vimpelgirlang


Denna flaggirlang är som en lyxig touch av glitter och glamour, och den passar perfekt när du vill ta dina dekorationer till nästa nivå. Vare sig du planerar den ultimata födelsedagsfesten, ett bröllop, eller ett spännande nyårsfirande, kommer denna guldgirlang att vara ett strålande tillskott.

Gör din inredning minnesvärd och elegant – denna girlang är ett måste för varje event där du vill ha det där lilla extra. Bara häng upp den längs väggen, över en dörröppning eller runt dansgolvet för att omedelbart skapa en atmosfär av fest och glamour.

Förutom att vara en iögonfallande dekoration, är vår guldgirlang även otroligt lätt att installera. Tack vare den flexibla konstruktionen kan du fästa den nästan var som helst. Den är lika perfekt för inomhusbruk som för utomhus evenemang, så länge vädergudarna tillåter det.

Det är inte bara på festen som denna girlang lyser upp; tänk efterfestens fotobås där dina gäster kan ta bilder med den glittrande bakgrunden, vilket skapar minnen som varar för alltid. Och när fest


GIGANTISK VIMPELGIRLANG I GULDFÄRG - Guldgirlangen är 10 meter lång och har 18 stora vimplar som mäter 30x45 cm vardera. Gigantisk Vimpelgirlang i guldfärg

GULDIG PLASTGIRLANG - EN MAFFIG DEKORATION - Färgen på girlangen är guld och den är tillverkad av plast. Maffig dekoration. Nu snackar vi girlang!

FESTLIGT GULDTEMA, FÖR ALLA TILLFÄLLEN . - Lämplig för olika festteman som årsdag, födelsedag, möhippa och nyår.

FÖR INOM OCH UTOMHUSBRUK - Enkel att installera och kan användas både inomhus och utomhus

SKAPA OFÖRGLÖMLIGA MINNEN - Perfekt som dekoration och för fotobås under festen för att skapa bestående minnen