Röd Vimpelgirlang med Glitter 6 m

120,00 kr
4.5/5
Vet du vad? Jag har hittat något som kommer att få era festligheter att poppa till på ett helt nytt sätt.
Vi snackar glitz, glamour och den där riktiga wow-faktorn som gör speciella dagar ännu mer minnesvärda – jag pratar om våra gnistrande röda vimplar!
Tänk dig hur dessa små röda lysande flaggor hänger där och glittrar och bjuder in till skoj och stämning.
De passar perfekt när kärleken är i fokus, som på Alla Hjärtans Dag, men också när ni vill fira en födelsedag, studenten, ett bröllop eller varför inte som en festlig detalj till julbordet?
Färgen röd symboliserar passion och glädje och kan verkligen lyfta en tillställning till en helt annan nivå.
Varje vimpel är tillverkad med omsorg och precision, med ett skimrande material som fångar ljuset på det mest förtrollande sätt. 
Snabba leveranser: 1-5 dagar med Postnord 
Trygga köp: Betala med Klarna 
Enhetsfrakt 49:-

Produktbeskrivning

Letar ni efter det lilla extra till Alla Hjärtans Dag nästa fest eller familjekalas? Ni vet, något som ger det där glittrande och glamourösa intrycket, utan att det känns som ett helt projekt. Nu har jag precis vad ni behöver – våra superglittriga röda vimplar!


Produktdetaljer:
Antal: 1 styck
Mått: Storlek på vimplar: 20 x 30 cm. Längd: 6 meter.
Färg: Röd
Material: Hård kartong med massor av Glitter
Tema: Alla Hjärtans dag, Födelsedag, Möhippa
Produkttyp: Vimpelgirlang


Dessa vimplar, de är inte bara snygga, de är som en magisk touch som tar vilken fest som helst till nästa nivå.

Och vet ni det bästa? De passar till allt! Oavsett om ni firar studenten, födelsedagen, ett jubileum eller bara vill ha en mysig middag hemma med nära och kära, så erbjuder dessa vimplar en atmosfär som är både festlig och elegant. De röda vimplarna sätter en romantisk underton för Alla Hjärtans Dag, men de är tillräckligt mångsidiga för att piffa upp vilket event som helst.

Det fina med dessa vimplar är att de är otroligt enkla att använda. Du behöver inte vara en DIY-expert för att sätta upp dem. De kommer med allt du behöver för att enkelt sätta upp dem var du än önskar – oavsett om det är längs väggarna, över middagsbordet eller runt trädgården.

Tillverkade av högkvalitativt material försäkrar vi både hållbarhet och ett skinande resultat varje gång de används. Och om ni tänker att detta låter som det perfekta sista-minuten-tillägget till er planering, har ni helt rätt! Våra röda vimplar kräver ingen lång förberedelsetid. Så fort ni har dem, är det bara att packa upp och häng a upp dem där ni önskar. Det snabba och enkla sättet att skapa feststämning!

Glöm inte att dessa röda vimplar också kan återanvändas. Spara dem för nästa fest och fortsätt att sprida glädje och glamour flera gånger om, utan extra kostnad. Det är ett hållbart och smart val för den miljömedvetna festarrangören. Så varför vänta? Beställ era superglittriga röda vimplar idag och förvandla en vanlig dag till ett minnesvärt event.