Hjärtballonger för Studenten Dekoration

53,00 kr
4.5/5

Står du i startgroparna för att ställa till med en riktig fest till studentfirandet?

Vi har något som kommer sprida glädje och färg på den stora dagen – våra gula och blåa hjärtformade ballonger! De är inte bara i rätt färger för att hylla våra svenska traditioner, utan deras hjärtformade design adderar en extra känsla av värme och kärlek till firandet.

Tänk dig hur de här ballongerna svävar runt och skapar en fantastisk atmosfär – antingen hemma i trädgården, i skolans aula eller uppe i luften utanför festlokalen.

De blir den perfekta detaljen för att dekorera ingången, buffébordet eller som ett färgstarkt inslag i studentens fotografering. 

Snabba leveranser: 1-5 dagar med Postnord 
Trygga köp: Betala med Klarna 
Enhetsfrakt 49:-

Produktbeskrivning

Ska du fixa till festen eller bara piffa upp stämningen hemma för din familj? Kolla då in dessa festliga folieballonger som kommer i 2-pack och är perfekta för alla sorts firanden, speciellt när det är dags för studenten eller på Nationaldagen.


Produktdetaljer:
Antal: 2-pack
Mått: 46 cm
Färg: Gul, blå
Material: Folie
Tema: Student, Examen, Årsdag, Födelsedag, Midsommar Nationaldag
Produkttyp: Folieballonger


Går bra att blåsa upp med luft eller helium (ingår ej), då den självförslutande ventilen sitter ett par centimeter in rekommenderar vi att man använder ett sugrör eller ballongpump för att blåsa upp ballongen med luft. 

De här ballongerna är jätteenkla att använda – du kan fylla dem med vanlig luft eller, om du vill ha dem svävande, med helium (bara ett tips, helium ingår inte, så det får du skaffa separat). De har en smart självförslutande ventil, vilket gör att du inte behöver oroa dig för att de snabbt ska tappa sin form eller sitt tryck.

Lyckligtvis, håller folieballonger luften mycket längre än traditionella latexballonger och de kan dessutom återanvändas för framtida äventyr! Dessa festliga folieballonger i form av  hjärtan är perfekta för Alla hjärtans dag studentfesten, midsommar eller något annat som passar temat för din fest.

Inte bara kommer de att vara ett ögongodis, men de är också fantastiska fotobakgrunder som garanterat kommer att poppa i alla sociala medier inlägg.


FOLIEBALLONGER FÖR FESTER & HÖGTIDER - Folieballonger i 2-pack lämpliga för fester och högtider som studenten och Nationaldagen

SVENSKA FÄRGER I GULT OCH BLÅTT - Mått på 46 cm och färger i gult och blått

FIRANDE AV STUDENTEXAMEN OCH ÅRSDAGAR - Teman inkluderar Student, Examen, Årsdag, Födelsedag, Midsommar och Nationaldag

BLÅS UPP MED LUFT ELLER HELIUM - Kan blåsas upp med luft eller helium genom självförslutande ventil, använd sugrör eller ballongpump för luft (sugrör medföljer)

ÅTERANVÄNDBARA - PERFEKTA FÖR DEKORATIONER - Återanvändbara och håller luften längre än latexballonger, utmärkta som fotobakgrund och dekoration