Hjärtformad Folieballong Pride HBTQ

41,00 kr
4.5/5
Sugen på att sätta färg på nästa kalas eller fira kärlek och mångfald på riktigt festligt sätt? Då har vi precis det du behöver: vår glittrande hjärtformade Pride-ballong som lyser upp vilket rum som helst med sina härliga regnbågsfärger.
Tänk dig att du går in i ett rum och första du ser är en stor, skimrande ballong som svävar i luften, formad som ett hjärta och skinande i regnbågens alla färger. Den är inte bara en rolig detalj utan också en kärleksfull påminnelse om samhörighet och acceptans på din speciella tillställning.
Dessutom är de här hjärtballongerna ett utmärkt val för Pride-festivaler, vigslar, förlovningsfester eller som en del av en överraskning till någon du bär extra kärlek till.
Snabba leveranser: 1-5 dagar med Postnord 
Trygga köp: Betala med Klarna 
Enhetsfrakt 49:-

Produktbeskrivning

Letar du efter något speciellt för att fira Pride eller kanske lägga till det där lilla extra till ditt festliga kalas? Ta en titt på vår hjärtformade folieballong i regnbågsfärger – den är lika praktfull som den är symbolisk!


Produktdetaljer:
Antal: 1-pack
Mått: 46 cm
Färg: Regnbågsfärgad
Material: Folie
Tema: Pride, Alla Hjärtans Dag, Födelsedag, Möhippa
Produkttyp: Folieballong


Den här färgglada ballongen är inte bara en festlig dekoration utan också ett uttryck för kärlek och gemenskap. Med dess 46 cm storlek blir den ett blickfång i vilket rum som helst och skapar en lyft stämning för dig och din familj.

Dessutom har den en glänsande yta som reflekterar ljuset på ett vackert sätt, och lyser upp omgivningen med dess mångfärgade design.

För att göra saker och ting enklare för dig, är ballongen också självförslutande så du kan återanvända den om du önskar. Ta hjälp av helium för att få den att sväva och dansa i luften eller fyll den med vanlig luft och häng upp den varhelst du önskar.

Vår regnbågsballong passar perfekt till Pride-parader, födelsedagsfester, bröllopsfestligheter eller andra evenemang där du vill visa ditt stöd för HBTQ+-gemenskapen eller helt enkelt sprida glädje och färg. Den representerar stolthet och mångfald och är en viktig påminnelse om rätten att älska vem man vill.

Använd den enskilt som en stark symbol eller kombinera den med andra dekorativa element för att skapa en riktigt minnesvärd atmosfär.


FÄRGGLAD PRIDE-BALLONG I HJÄRTFORM - Hjärtformad folieballong i regnbågsfärger som är symbolisk för Pride och festligheter

FOLIEBALLONG FÖR PRIDE OCH ALLA HJÄRTANS DAG - Inkluderar 1-pack, 46 cm storlek, regnbågsfärgad, foliematerial och användbar för olika teman som Pride och Alla Hjärtans Dag

GLÄNSANDE BALLONGER SKAPAR FESTLIG STÄMNING - Ballongen är en festlig dekoration som uttrycker kärlek och gemenskap och har en glänsande yta som reflekterar ljus vackert

SJÄLVFÖRSLUTANDE BALLONG FÖR HELIUM ELLER LUFT - Självförslutande och återanvändbar, kan fyllas med helium eller luft och hängas upp

SPRID KÄRLEK OCH GLÄDJE - Idealisk för Pride-parader, födelsedagsfester, bröllop och evenemang som stödjer HBTQ+-gemenskapen eller för att sprida glädje