Orange och Svarta Ballonger 24-pack

64,00 kr

De perfekta ballongerna till ditt halloween-party! Dessa ballonger är högkvalitativa 100% naturliga biologiskt nedbrytbara latex-ballonger i Orange och svart.

I lager

Produktbeskrivning

Ballonger i orange och svart - 24-pack. Skapa en minnesvärd festupplevelse med dessa högkvalitativa ballonger i orange och svart. Dessa ballonger är tillverkade av säker och giftfri latex, vilket gör dem perfekta för alla typer av festdekorationer. Oavsett om det är en födelsedagsfest, babyshower, bröllop eller bara en rolig tillställning, kommer dessa ballonger att skapa en festlig atmosfär som ingen kommer att glömma.


Produktdetaljer:
Antal: 24-pack
Mått: 30 cm
Färg: 12 svarta och 12 orange.
Material: Naturgummi - latex
Tema: Halloween
Produkttyp: Latexballonger
Biologiskt nedbrytbara, heliumkvalitet


Dessa ballonger är enkla att blåsa upp och har en långvarig svävningstid när de fylls med helium. De orangea och svarta färgerna är rika och lockande, vilket gör dem till en perfekt dekoration för att skapa en festlig stämning. Ballongerna har också en stark och hållbar konstruktion som gör dem lämpliga för både inomhus- och utomhusevenemang.

Dessa ballonger är också mångsidiga och kan användas för olika tillfällen. De passar perfekt för födelsedagsfester, babyshower, bröllop, examensceremonier och mycket mer. De kan användas för att dekorera taket, barnrummet eller som en festbakgrund. Deras orangea och svarta färger ger en unik och festlig touch till alla evenemang.

Ge din fest en extra touch av kreativitet och glädje med dessa orangea och svarta ballonger i 24-pack. Deras blanka yta ger en elegant och lekfull känsla som kommer att imponera på alla gäster. Dessutom är de tillverkade av miljövänligt latexmaterial, vilket gör dem till ett hållbart val för festdekorationer.

Beställ dessa orangea och svarta ballonger i 24-pack idag och gör din nästa fest till en minnesvärd och färgglad tillställning. Du kommer inte bli besviken på deras högkvalitativa och attraktiva egenskaper.HÖGKVALITATIVA LATEXBALLONGER 24-PACK: 24-pack med högkvalitativa orange och svarta ballonger! Dessa ballonger kommer verkligen att ge en festlig atmosfär och lägga till extra färg och glädje i ditt evenemang.

SÄKRA BALLONGER, FRIA FRÅN GIFT: Våra ballonger tillverkas av säker och giftfri latex för att du ska kunna njuta av en bekymmersfri festupplevelse. Ingen oro för farliga kemikalier här - bara ren glädje och trygghet när du firar!

PASSAR FÖR MÅNGA TILLFÄLLEN: Dessa ballonger är verkligen perfekta för Halloween-fester! Men det bästa är att de också passar utmärkt för födelsedagsfester, babyshower, bröllop och alla möjliga evenemang!

SKAPA EN FESTLIG OCH GLÄDJEFYLLD STÄMNING: Lekfulla färger och attraktiv design kommer definitivt att sätta igång festen på rätt spår. Ta fram ditt bästa leende och låt ballongerna sprida glädje i luften!

LÄMPLIGA FÖR HELIUM ELLER LUFT: Ballongerna går lika bra att fylla med helium som vanlig luft! Vill du att dom skall flyta/flyga krävs helium (ingår ej).