Previous
Next

Dekorera ditt Halloween Party med Ballonger - Happy Halloween

30,00 kr

Dags för ett kalas med Halloween-tema?  
Då behövs Halloween-godis, Halloween-pynt, Halloween-prylar men framför allt dessa Halloween-ballonger.

Kusligt snygga och coola ballonger att pryda ditt Halloween-party med. För ballonger måste man såklart ha till Halloween

I lager

Produktbeskrivning

Skapa en rolig och skrämmande atmosfär på ditt Halloweenkalas med våra Halloween Ballonger i orange och svart. Dessa fina ballonger kommer att ge en speciell touch till din festdekoration och skapa en festlig stämning.


Produktspecifikationer
Antal: 10-pack
Mått: 26 cm
Färg: Orange Svart
Material: Latex
Tema & tillfälle: Halloween
Produkttyp: Ballonger
100% Biologiskt nedbrytbara


Våra ballonger är tillverkade av högsta kvalitet och är extra tjocka för att säkerställa att de håller länge. Dessutom är våra ballonger tillverkade av giftfria icke-toxiska material, vilket gör dem trygga att använda.

Med dessa ballonger kan du enkelt skapa en imponerande ballongdekoration för ditt Halloweenkalas. Förpackningen innehåller ballonger i svart och orange med Happy Halloween samt dödskalle tryckt på, det hjälper dig att skapa en kuslig och skrämmande atmosfär. 

Våra ballonger är utformade med omsorg och är av högsta kvalitet. De är tjocka, hållbara och enkla att använda. Du kan enkelt blåsa upp dem med luft eller helium och hänga dem i taket eller skapa en ballongbåge eller krans. Dessa ballonger kommer definitivt att bli en ögonfångare på ditt Halloweenkalas.

Ge ditt Halloweenkalas en extra touch av skräck och festlighet med våra Halloween Ballonger. Skapa en originell och minnesvärd fest med dessa underhållande och skrämmande dekorationer. Beställ dina ballonger idag och låt festen börja!

Happy Halloween svarta och orangea latexballonger. Coola och kusligt snygga halloweenballonger. Liva upp stämningen på Halloweenkalaset
Högsta kvalitet och hållbarhet - Våra ballonger är tillverkade av premium material för att säkerställa att de håller länge.
Säker och giftfri - Våra ballonger är tillverkade av giftfria och icke-toxiska material, vilket gör dem säkra att använda.
Lätta att dekorera med - Med dessa ballonger kan du enkelt skapa en imponerande ballongdekoration för ditt Halloweenkalas.
Dessa vackra ballonger kommer att ge en unik touch till din festdekoration och skapa en festlig stämning.