Halloween Kalaspaket Festkit 1 Kit 36 Delar

363,00 kr
4.5/5

Om du vill planera den perfekta Halloweenfesten behöver du inte ha några idéer. Vi har ett Halloweenfestpaket som innehåller allt du behöver för att få till ett fantastiskt evenemang.

Snabba leveranser: 1-5 dagar med Postnord 
Trygga köp: Betala med Klarna 
Enhetsfrakt 49:-

Produktbeskrivning

Halloween är inte bara en helgdag - det är en upplevelse. Och även om du kanske tror att du måste lägga timmar på att ordna en Halloweenfest, är sanningen den att du kan ordna en fantastisk fest på mindre än 30 minuter.

Bjud in till en kuslig Halloweenfest med det här festpaketet. Duka bordet med en härlig halloweenmeny, barnen ropar trick or treat och äntligen är stämningen på plats. Halloweenfesten är igång och du har dekorerat din Halloween med dekorationer som inkluderar vimpelgirlander, fladdermus och mycket mer.

Innehåller:
1 x Vimpelgirlang svart 10 meter.
1 x Vimpelgirlang Orange 10 meter.
1 x Folieballong svart stjärna 46 cm.
2 x Serpentiner.
1 x Folieballong Bat Happy Hallowen 61 cm.
10 x Latexballonger Orange och svarta med tryck Happy Halloween 26 cm.
20 x Latexballonger Orange och svarta 30 cm.

Produktspecifikationer
Antal: 1 kit
Färg: Orange Svart
Tema & tillfälle: Halloween
Produkttyp: Kalaspaket festkit


Innehåller det du behöver för din Halloween-fest. Om du har ett Halloween-evenemang på gång kan du förbereda dig med ett komplett festpaket.
Nöj dig inte med en medioker Halloweenfest. Halloween är ett spöklikt och roligt tillfälle. Njut av spänningen med vårt Halloweenfestpaket.
Det perfekta kitet för ditt kusliga Halloweenparty. Fira Halloween med en kuslig fest som skrämmer alla.
Ge dina gäster den häftigaste festen med detta kit. Det här festpaketet innehåller allt som behövs för ett fantastiskt evenemang med Halloween-tema.
Ge din Halloweenfest en extra stark feststämning. Med allt du behöver för att dekorera och underhålla dina gäster bjuder du in dem till en kuslig Halloweenfest!