Halloween Ballong Fladdermus Halloweenballonger Folieballong

64,00 kr
4.5/5

Denna ballong är precis vad du behöver för att skapa den perfekta lagom läskiga atmosfären. Placera den i ditt vardagsrum, på en fest eller använd den som dekoration när barnen knackar på dörren för lite bus eller godis. Med sin otäcka design och spöklika utseende kommer denna ballong definitivt att imponera på alla som ser den.

Så varför inte göra din Halloween-kväll extra minnesvärd med denna fantastiska ballong? Den kommer definitivt att sätta stämningen och få alla i rätt skrämmande humör. Så låt oss fira Halloween tillsammans och göra kvällen till en oförglömlig upplevelse. Trick or treat, Boo!

Snabba leveranser: 1-5 dagar med Postnord 
Trygga köp: Betala med Klarna 
Enhetsfrakt 49:-

Produktbeskrivning

Skapa en läskigt söt stämning på din Halloweenfest med Halloween Ballong Fladdermus. Denna ballong är perfekt för att kombinera och skapa en effektfull och läskig dekor. Oavsett om det är för Bus eller godis, trick or treat eller andra skrämmande Halloween-fester, kommer ballongen att lägga till en mysig och spooky atmosfär.


Produktspecifikationer
Antal: 1 styck
Mått: 61 cm
Färg: Svart
Material: Mylar
Tema & tillfälle: Halloween
Produkttyp: Halloweenballonger Halloweendekorationer folieballong
Går att blåsa upp med luft eller helium (helium krävs om den skall flyga).


Ballongen är tillverkad av högkvalitativt material. Den är också vackert designade med söta fladdermus-motiv som passar perfekt till din pumpafest.

Ballongen är tillverkad av folie som gör dem stora och tåliga nog att användas både inomhus och utomhus. De är lätta att fylla med luft eller helium och kommer att hålla sig fyllda under lång tid. Dessa ballonger är också lätta att använda och kan enkelt blåsas upp med ballongpump eller med hjälp av medföljande rör.

Dessutom är dessa Halloween ballonger återanvändbara, vilket gör dem både charmiga och prisvärda. Så skapa en spännande och lekfull atmosfär på din Halloweenfest med denna attraktiva och pålitliga Halloween Ballong Fladdermus.

Helt rätt ballong på din halloween-fest. Kombinera med andra ballonger för att skapa en effektfull och läskig dekor
Perfekt för Bus eller godis, trick or treat och andra skrämmande Halloween-fester. Denna stora fladdermus är perfekt på Halloween
Lägg till en mysig och spooky atmosfär med dessa dekorativa ballonger som fylls med vanlig luft eller helium
Stor folieballong som kan användas både inomhus och utomhus. Halloweendekorationer måste man ha för att få till den rätta, lite lagom skrämmande stämningen
Söta fladdermus-motiv som passar perfekt till din pumpafest, halloweenfest eller andra fester som skall ha ett scary tema