Previous
Next

Spooky Halloween Serpentiner - 4-pack

99,00 kr

Pynta rummet med flamsäkra serpentiner i orange och svart, skapar festglans på Halloween festen.

Sista produkten i lager

Produktbeskrivning

Gör ditt Halloweenkalas komplett med våra fantastiska orange och svarta serpentiner! Vårt 4-pack är perfekt för att dekorera hela festlokalen och skapa den ultimata Halloweenstämningen.


Produktdetaljer:
Antal: 4-pack.
Mått: 20 rundlar på varje rulle. 4 meter på varje rundel.
Färg: Orange, svart
Material: Papper
Tema: Halloween
Produkttyp: Serpentiner
FlamsäkraDessa serpentiner är enkla att blåsa ut med munnen, vilket ger dig omedelbar festglans och glädje på din Halloweenfest. Du kan även använda dem till alla typer av festliga tillfällen, inte bara Halloween. Kombinera dem med ballonger, servetter och girlanger för att skapa fantastiska dukningar och ge din festlokal en riktigt festlig känsla.

Våra serpentiner är både prisvärda och effektiva som Halloween-dekorationer. Tillverkade av papper och de är dessutom flamsäkra för din säkerhet.

Varje rulle innehåller 20 rundlar serpentiner och varje rundel sträcker sig över 4 meter - tillräckligt för att täcka en stor yta. Så oavsett om du har ett barnkalas, bröllop, halloweenfest eller annan fest så kommer det att räcka.


DE RÄTTA FÄRGERNA TILL HALLOWEEN: Orange och svarta serpentiner i 4-pack för Halloweenkalas och andra festliga tillfällen.

LÄTTA ATT ANVÄNDA: Enkla att använda och skapar omedelbar festglans och glädje. Serpentiner blåser du enkelt ut med munnen och vips har du Halloween pynt i hela festlokalen.

VIKTIGT KOMPLEMENT TILL DUKNINGEN: Kombinera med andra festdekorationer som ballonger, servetter och girlanger för att skapa en festlig atmosfär.

MASSOR AV SERPENTINER: Varje rulle innehåller 20 rundlar serpentiner som sträcker sig över 4 meter.

PRISVÄRDA OCH SÄKRA: Tillverkade av flamsäkert papper, för att säkerheten alltid går först.