Previous
Next

Halloween Konfetti Papper Orange Svart 1 Påse 30 Gram

41,00 kr
Med sina ljusa orange och svarta färger kommer de garanterat att få alla på humör för en bra stund. Så se till att lägga till dessa till din lista över måsten för din nästa Halloween-fest!
I lager

Produktbeskrivning

Orange och svart konfetti är det perfekta tillskottet till din Halloweenfest! Denna roliga och festliga konfetti är perfekt för att dekorera på bord eller golv. Eller som utfyllnad tillsammans med godiset i en pinata.
Denna roliga och festliga blandning av orange och svart konfetti kommer att lägga till lite extra stämning till din fest.

Produktspecifikationer
Antal: 1 påse
Vikt:30 gram
Färg: Orange svart
Material: Papper
Tema & tillfälle: Halloween fest
Produkttyp: Konfetti

Tänk på:
Att konfettin kan färga av sig om den kommer i kontakt med fukt.

Lägger till lite kul och spänning till din fest! De kommer att lägga till en touch av nöje och festlighet till din inredning, och kommer garanterat att få dina gäster i säsongens anda.
Festtillbehör för att göra Halloween speciellt. Dessa svarta och orange blandade konfetti är perfekta för att lägga till en touch av kul och festlighet till alla Halloween-fester!
Halloween-fester eller andra festliga tillfällen. Konfettin kommer i en blandning av orange och svart och kommer säkerligen att liva upp varje fest.
För att dekorera bord eller fylla upp en pinata. Denna roliga och festliga konfetti är perfekt för alla Halloween-fester!
För att skapa stämningen en kuslig kväll. Denna roliga och festliga konfetti är perfekt för att lägga till en touch av spänning till alla födelsedagsfester, nyårsfirande eller Halloween-evenemang!