Previous
Next

Orange Ballonger - Högkvalitativa Halloween Ballonger Orange Storpack

64,00 kr

Perfekt för så många tillfällen, orange heliumballonger passar till allt från en enkel ballongbukett till en extravagant ballongbåge. Ett måste för din fest.

I lager

Produktbeskrivning

Dessa ballonger är utmärkta för att användas som dekorationer till dräkter, bus eller godislekar under Halloween. Med sin levande och livliga färg kommer de definitivt att bli ett minnesvärt inslag i din fest.

Produktdetaljer:    
25-pack.
Material: Latex.
Färg: Orange.
Storlek: 30 cm (12").
100% Biologiskt nedbrytbara.
Heliumkvalitet
Går lika bra att fylla med luft som med helium (Vill du att ballongerna skall flyga krävs helium).


Orange Ballonger är det perfekta tillbehöret för att skapa imponerande och minnesvärda dekorationer till olika tillfällen. Dessa högkvalitativa ballonger är tillverkade av naturlatex av hög kvalitet för att säkerställa en säker och giftfri användning.

Dessa ballonger kan blåsas upp med luft eller helium och är lämpliga för både inomhus- och utomhusbruk. Med sin tjocka och hållbara finish är de perfekta för att skapa imponerande ballongbågar, girlander eller andra dekorationer. Mixa och matcha dem med andra färger för att skapa en fantastisk festlig atmosfär.

Dessa orangea ballonger är perfekta för att skapa en elegant och charmig touch till din halloweenfest, barnkalas eller andra festliga tillfällen. De kan också användas som bakgrundspynt för att sätta stämningen på en fest eller som tillbehör till utomhusaktiviteter.

Ge din fest eller evenemang en unik och festlig touch med dessa orangea ballonger. Deras högkvalitativa, säkra och hållbara egenskaper gör dem till ett pålitligt och miljövänligt val. Upplev fördelarna med dessa orangea ballonger och skapa en trendig, festlig och lekfull atmosfär som imponerar på alla.

Tillverkade av högkvalitativt och hållbart naturlatex för att säkerställa en säker och giftfri användning.
Kan blåsas upp med luft eller helium och är lämpliga för olika tillfällen, inklusive Halloween, festdekorationer och lekar.
Imponerande och minnesvärda dekorationer som kan blandas och matchas med andra färger för att skapa en fantastisk ballongbåge eller girland.
Ger en elegant och charmig touch till din halloweenfest, barnkalas eller utomhusaktiviteter.
Med sin tjocka och hållbara finish är dessa orangea ballonger perfekta för att skapa en festlig stämning och imponera på dina gäster.