Previous
Next

Ballonger Orange Svart Vit Halloween

64,00 kr

Blandad påse med svarta, vita och orangea ballonger för dekoration till t.ex. Halloween eller höstfesten där dessa färger passar extra bra.

I lager

Produktbeskrivning

Ballonger Orange Svart Vit Halloween är precis vad du behöver för att göra din Halloween-fest eller dekorationer extra speciella. Tillverkade av premium latexmaterial av högsta kvalitet är dessa ballonger både säkra och giftfria.

Produktdetaljer:
Antal: 24-pack
Mått: 30 cm
Färg: 8 orange, 8 vita och 8 svarta
Material: Naturlig latex
Tema: Halloween
Produkttyp: Latexballonger
Biologiskt nedbrytbara


Deras färgglada och livliga orangea, vita och svarta färger kommer att skapa en festlig atmosfär som alla kommer att älska. Oavsett om du fyller dem med helium eller luft, kommer de att flyta vackert både inomhus och utomhus.

Dessa ballonger är perfekta för att dekorera festlokaler, fotobås och barnkalas. Med sin mångsidighet kan de användas för att skapa imponerande dekorationer och ge en glädjefylld atmosfär. Deras hållbara konstruktion gör dem långvariga och de kommer att vara en trevlig påminnelse om den festliga stämningen under Halloween.

Dekorera din fest med dessa attraktiva och prisvärda ballonger. Deras lysande färger och festliga design kommer att imponera på dina gäster och skapa en charmig och förtrollande atmosfär. Låt dina barn njuta av festligheterna med dessa lekfulla och strålande ballonger.

Ge din Halloween-fest ett extra touch av glam genom att inkludera dessa enastående och skimrande ballonger. Deras förtrollande och fantastiska utseende kommer att göra festen oförglömlig och magisk. Skapa en inbjudande och imponerande atmosfär med dessa ballonger som kommer att sprida glädje och förtjusa alla.

Beställ dina Ballonger Orange, Vita och Svarta Halloween idag och låt dem bli en central del av ditt festfirande. Dessa ballonger är perfekta för att skapa en festlig och minnesvärd atmosfär. Var kreativ och dekorera din fest på ett enkelt och bekvämt sätt med hjälp av dessa miljövänliga och lockande ballonger.PERFEKT FÖR ATT DEKORERA HALLOWEENFESTEN: Skapa en stämningsfull atmosfär som ingen kommer att glömma! - Perfekt för att dekorera festlokalen, fotobåset eller taket och skapa en spöklik och festlig stämning.

HÖG KVALITET OCH HELT GIFTFRIA: Dessa fantastiska ballonger är tillverkade av högkvalitativt latexmaterial och labbtestade för att säkerställa hållbarhet och långvarig användning. De är både hållbara och pålitliga för din fest.

FÖR HALLOWEENKALAS ELLER FÖDELSEDAGSFEST: Skapa minnesvärda och underhållande ögonblick för barnen på deras Halloweenkalas eller födelsedagsfest. Stämningen blir på topp med dessa färgglada och lekfulla ballonger.

FYLLS LÄTT MED HELIUM ELLER LUFT: De är designade för att kunna fyllas med både helium och vanlig luft. Så oavsett vilken typ av fest eller event du planerar, kan du vara säker på att dessa ballonger kommer bli en succé!

SVART VIT OCH ORANGE ÄR FÄRGERNA FÖR HALLOWEEN: Dina gäster kommer att imponeras av den färgglada och festliga atmosfären som du skapar. Ta fram ditt leende och låt dem sprida glädje i massor!